Toissapäivän vatsalihastreenin jälkivaikutukset iskivät eilisiltana, ja tänään piti nousta kyljen kautta sängystä. Ehkä se ei niin huono treeni sitten ollutkaan kuin miltä tehdessä tuntui. #

Nousin 6.08. Vatsalihasten lisäksi tietysti myös jalat väsyksissä. #

Salille lähtiessäni oli ulkona jo valoisaa. Salilla tein hyvästi rintaa ja kohtalaisesti hauikset, sitten tunnin lihashuoltoa. #

Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Palatessani kävin Prismassa. #

Kaupungin tekstiviestipalvelu oli varoittanut liukkaudesta, ja kaupungilla olikin ollut sen takia liikennekaaos, mutta minun reitilläni ei yhtään liukasta ollut. 8 astetta pakkasta. Lähtiessäni pilkotti aurinko, mutta pian meni pilveen ja alkoi tuiskuttaa lunta. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. Jäljitin Up and Vanishedin kakkoskauden avainhahmoja netistä, ja ostin sarjan soundtrackin. Montakohan vuotta edellisestä kokonaisen albumin ostostani? #

Surullinen, joskaan ei täysin odottamaton, poismenouutinen: NASA julisti Opportunity-luotaimen kuolleeksi. (Joitain muitakin, vähemmän merkittäviä kuolintapauksia tässä hiljattain on vissiin ollut, mutta tämän urhean pikku robotin menetys tuntui minusta oikeasti murheelliselta. #ThanksOppy.) #

Muokkaukset #

2019-02-15 08.36.03 2019-02-15 08.37.34 #
Muuttumaton: Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Palatessani kävin Prismassa.Muuttumaton: Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Palatessani kävin Prismassa.
Poistettu: Kaupungin tekstiviestipalvelu oli varoittanut liukkaudesta, mutta ei ainakaan minun reitilläni yhtään liukasta ollut. 8 astetta pakkasta. Lähtiessäni pilkotti aurinko, mutta pian meni pilveen ja alkoi tuiskuttaa lunta. Lisätty: Kaupungin tekstiviestipalvelu oli varoittanut liukkaudesta, ja <a href="https://yle.fi/uutiset/3-10647068">kaupungilla olikin ollut sen takia liikennekaaos</a>, mutta minun reitilläni ei yhtään liukasta ollut. 8 astetta pakkasta. Lähtiessäni pilkotti aurinko, mutta pian meni pilveen ja alkoi tuiskuttaa lunta.
Muuttumaton: Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. Jäljitin <a href="https://season2.upandvanished.com/"><em>Up and Vanishedin</em> kakkoskauden</a> avainhahmoja netistä, ja ostin <a href="https://makeupandvanityset.bandcamp.com/album/up-and-vanished-original-season-2-soundtrack">sarjan soundtrackin</a>. Montakohan vuotta edellisestä kokonaisen albumin ostostani?Muuttumaton: Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. Jäljitin <a href="https://season2.upandvanished.com/"><em>Up and Vanishedin</em> kakkoskauden</a> avainhahmoja netistä, ja ostin <a href="https://makeupandvanityset.bandcamp.com/album/up-and-vanished-original-season-2-soundtrack">sarjan soundtrackin</a>. Montakohan vuotta edellisestä kokonaisen albumin ostostani?
2019-02-14 19.45.55 2019-02-15 08.36.03 #
Muuttumaton: Nousin 6.08. Vatsalihasten lisäksi tietysti myös jalat väsyksissä.Muuttumaton: Nousin 6.08. Vatsalihasten lisäksi tietysti myös jalat väsyksissä.
Poistettu: Kävelin salille. Tein hyvästi rintaa ja kohtalaisesti hauikset, sitten tunnin lihashuoltoa. Kävelin kotiin. Lisätty: Salille lähtiessäni oli ulkona jo valoisaa. Salilla tein hyvästi rintaa ja kohtalaisesti hauikset, sitten tunnin lihashuoltoa.
Muuttumaton: Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Palatessani kävin Prismassa.Muuttumaton: Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Palatessani kävin Prismassa.

Viihdekulutus #

Responses

  1. UaV kausi kaksi ei ollut yhtä hyvä kuin ykkönen, mutta ei kai se ollut mahdollistakaan, kun ykkösessä tapahtumat alkoivat sopivasti vyöryä eteenpäin kesken kaiken. En tätä silti vihannutkaan toisin kuin monet – ainakin mitä vähän olen näkemyksiä lueskellut, on vastaanotto ollut kovin negatiivista. Minusta Catfish oli kiehtova. Täysin fiktiivisen oloinen hahmo, jonka kuuntelemisesta oudosti pidin, vaikka ei hänen puheissaan mitään tolkkua ollut.

  2. Sama vaikutelma tämän yleisestä vastaanotosta mullekin muodostui, ja se näytti, ikävä kyllä, perustuvan kovasti uhrin elämäntyyliin. Tuntuu siltä kuin ensimmäinen kausi periamerikkalaisine kauneuskuningattarineen olisi vedonnut erityisesti konservatiivisempaan kansanosaan, joka sitten pettyi, kun yhtäkkiä pitäisikin välittää tyystin toisella (perinteisestä poikkeavalla) tavalla eläneen naisen kohtalosta.

    Ihailen kyllä Paynen rohkeutta, koska nimenomaan tämän erilaisuudenhan hän mainitsi perusteluna sille, että oli tapauksen tälle kaudelle valinnut. Itsehän olin aluksi hieman pettynyt siihen, että kadonneen valkoisen naisen syndrooma tässäkin alkaa jo vähän maistua, mutta voi vain kuvitella, miten kauhea amerikkalaisyleisön reaktio olisi ollut, jos Kristal olisi kaiken muun lisäksi ollut vielä ei-valkoinen.

    Catfish on kyllä aivan ufo jätkä, ja kieroutuneesti huomasin itsekin viihtyväni sen… äärimmäisen epänormaaliuden havainnoinnissa. Suoraan sanottuna en edes keksi, kuinka ihminen voisi olla vieläkin iljettävämpi.

  3. Olet oikeassa että aika vahvaa uhrin syyllistämistä tämän kommenteista valitettavasti löytyi. Mutta totta on sekin, että näissä kahdessa Paynen tähän mennessä käsittelemässä tapauksessa on paljon samaa – olisin varmaan itsekin kaivannut vähän erilaista tapausta, mikä on sinällään aika kiero ajattelutapa, koska hyvähän se kai vain lienee jos tällekin keissille saadaan podcastin avulla enempi näkyvyyttä.

Comments are closed.