Nukuin hyvin, vain yhdessä unessa meinasin jäädä päästäni jumiin surrealistisessa teräsporraskäytävässä. #

Yritin nukkua mahdollisimman pitkään, ja nousinkin vasta 9.55. Suhteellisen viileää ilmaa vielä täksi viikonlopuksi luvassa, ja oikean jalan polvea särkee vieläkin, joten yritän säästellä sitä ensi viikoksi, kun taas pitäisi olla lämmintä. #

Aamupuuron keitettyäni kävin varaamassa pyykkivuoron, ja vein sitten heti pyykit pyörimään. Söin aamupuuron. #

Tutkin kotipalvelinta, jonka levy oli taas tiltannut. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. #

Avasin palvelimen ja vaihdoin sen levyjen paikkoja. En usko tuon sillä kuntoutuvan, mutta ehkä ainakin syypää varmistuu (SSD tai sovitin). #

Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. #

Asetin palvelimen samalla automaattisesti joka päivä klo 10 (UTC), siltä varalta että joudun operoimaan sitä etänä. Virran saa kyllä pois älypistorasialla, mutta sen jälkeen kone ei käynnisty itsekseen ilman tuota automaatiota. Onneksi BIOSin toiminto tähän tuntui toimivan, toisin kuin verkkolevyasemakoneessa. #

Olin aikonut käydä Limingantullin urheilukaupoilla pyöräilykenkiä etsimässä, mutta yhteydet ovat niin huonot, ja Budget Sportkin muuttanut Joutsensillan toiselle puolelle, niin että lannistuin. #

Värkkäsin verkkolevyasemakoneen herätyksen kanssa. Pitäisi olla yksinäppäiminen any key -näppäimistö, jottei tarvitsisi kurkotella koneen taakse, missä virtakatkaisin nyt (lämmönjohtoteknisistä syistä) sijaitsee. #

Kekkasin, että onhan mulla vanhoja hiirenromuja, ja hiiriherätys toimii ainakin tässä pöytäkoneella. Eihän se kuitenkaan tuossa tietenkään toiminut, kun kokeilin. Vain hiiren usb-portista irrottaminen herätti koneen, joten jätin yhden siihen käyttöön, vaikkei se kovin nättiä ole. #

Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia. Säädin varmuuskopiointisysteemejäni. #

Kävin pyörällä Prismassa. +11, enimmäkseen pilvistä, heikkoa tuulota. Annanpuistossa haarapystöinen räkätti: varmaan puolet pyrstösulista puuttui, oikeanpuoleisista vain yksi jäljellä. #

Muokkaukset #

2019-08-03 19.53.37 2019-08-06 08.59.40 #
Muuttumaton: Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin.Muuttumaton: Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin.
Poistettu: Asetin palvelimen samalla automaattisesti joka päivä klo 10, siltä varalta että joudun operoimaan sitä etänä. Virran saa kyllä pois älypistorasialla, mutta sen jälkeen kone ei käynnisty itsekseen ilman tuota automaatiota. Onneksi BIOSin toiminto tähän tuntui toimivan, toisin kuin verkkolevyasemakoneessa. Lisätty: Asetin palvelimen samalla automaattisesti joka päivä klo 10 (UTC), siltä varalta että joudun operoimaan sitä etänä. Virran saa kyllä pois älypistorasialla, mutta sen jälkeen kone ei käynnisty itsekseen ilman tuota automaatiota. Onneksi BIOSin toiminto tähän tuntui toimivan, toisin kuin verkkolevyasemakoneessa.
Muuttumaton: Olin aikonut käydä Limingantullin urheilukaupoilla pyöräilykenkiä etsimässä, mutta yhteydet ovat niin huonot, ja Budget Sportkin muuttanut Joutsensillan toiselle puolelle, niin että lannistuin.Muuttumaton: Olin aikonut käydä Limingantullin urheilukaupoilla pyöräilykenkiä etsimässä, mutta yhteydet ovat niin huonot, ja Budget Sportkin muuttanut Joutsensillan toiselle puolelle, niin että lannistuin.

Viihdekulutus #