Paskaakin paskempia korvamatoja ollut tässä viime päivinä. Esim. eilen jotain Nylon Beatia ja tänään tämä: #

You are my cuntshine, my only cuntshine #

Olin taas viime yönä unessa, josta ei ollut herääminen vaikka kuinka yritin. Jos nämä ovat mirtatsapiinin torjumia heräämisiä, kammottaa ajatella miten usein ilman sitä heräisin aamuyöstä valvomaan. #

You make me happy when cunts are shaved #

Yritin käyttää sen pakollisen uniajan hyödyllisesti ja tiskasin muka tiskit. Pystyn siis muka liikkumaan täällä vaikka nukunkin, ja vaikka nukunkin, näen muka sen mitä ympärilläni on, koska alitajuntani visualisoi sen muistista eräänlaiseksi virtuaalitodellisuudeksi. Jouduin itse asiassa hetkittäin siinä tiskatessani jopa heittäytymään unen vietäväksi, koska toiminnan vaatima keskittyminen uhkasi viimein herättää minut. #

You’ll never know girl, how much I CUNTSHINE #

Sitten kun oikeasti aamulla heräsin, huomasin, että olin ihan turhaan tiskannut ne tiskit unessa, kun enhän minä oikeasti (ainakaan vielä tähän mennessä) pysty unissakävelemään, eikä rehkimisestäni näin ollen ollut mitään konkreettista tulosta, vaikka se oli tuntunut ihan yhtä raskaalta kuin tiskaaminen valveilla. #

Please don’t take my cuntshine away #

Täällä on näköjään asioita rikki, mutta niinhän se julkaisun jälkeen perinteisesti kuuluu ollakin. #

Muokkaukset #

Wed Jul 4 17:14:52 2012 Wed Jul 4 18:14:52 2012 #
Muuttumaton: <blockquote><em>Please don't take my cuntshine away</em></blockquote>Muuttumaton: <blockquote><em>Please don't take my cuntshine away</em></blockquote>
 Lisätty: Täällä on näköjään asioita rikki, mutta niinhän se julkaisun jälkeen perinteisesti kuuluu ollakin.

Responses

Comments are closed.