Pelkäsin uimahallipäiviä peruskoulussa. Toisaalta oli helpotus päästä vaihteeksi päiväksi pois luokasta, mutta perillä sai pelätä toisaalta hukuttautumaanpakottamista ja toisaalta siinä vastaanhangoittelun yleiseksi huonoudeksi lukemista. #

Suihkun jälkeen linja-autossa oli euforinen olo kun oli selviytynyt hengissä. Se on onneksi ainut jäänne noista päivistä, sellainen jota saan erikseen muistelematta kokea vielä nykyisinkin, suihkun jälkeen ja erityisesti aamulla salin (ja suihkun) jälkeen töihin linja-autolla mennessäni. Endorfiineja, joita saadakseni ei ole tarvinnut melkein kuolla. #

Muokkaukset

to 6. syyskuuta 2012 18.26.35 to 6. syyskuuta 2012 19.26.35
Muuttumaton: Pelkäsin uimahallipäiviä peruskoulussa. Toisaalta oli helpotus päästä vaihteeksi päiväksi pois luokasta, mutta perillä sai pelätä toisaalta hukuttautumaanpakottamista ja toisaalta siinä vastaanhangoittelun yleiseksi huonoudeksi lukemista. Muuttumaton: Pelkäsin uimahallipäiviä peruskoulussa. Toisaalta oli helpotus päästä vaihteeksi päiväksi pois luokasta, mutta perillä sai pelätä toisaalta hukuttautumaanpakottamista ja toisaalta siinä vastaanhangoittelun yleiseksi huonoudeksi lukemista.
Poistettu: Suihkun jälkeen linja-autossa oli euforinen olo kun oli selviytynyt hengissä. Se on onneksi ainut jäänne noista päivistä, sellainen jota saan erikseen muistelematta kokea vielä nykyisinkin, suihkun jälkeen ja erityisesti aamulla salin (ja suihkun) jälkeen töihin linja-autolla mennessäni. Endorfiineja, joita saadakseni ei tarvinnut melkein hukkua.  Lisätty: Suihkun jälkeen linja-autossa oli euforinen olo kun oli selviytynyt hengissä. Se on onneksi ainut jäänne noista päivistä, sellainen jota saan erikseen muistelematta kokea vielä nykyisinkin, suihkun jälkeen ja erityisesti aamulla salin (ja suihkun) jälkeen töihin linja-autolla mennessäni. Endorfiineja, joita saadakseni ei ole tarvinnut melkein kuolla.