Olen keksinyt pari asiaa, joihin, rikas mies jos oisin, voisin rahojani käyttää. #

Muistaakseni olen maininnut, etten keksi yleensä mitään muuta kuin tietokoneita, joita ei jostain syystä lasketa, kun kysytään, mitä tekisin, jos voittaisin esim. lotossa. (En nykyisin löydä mitään näitä, joista olen mielestäni kirjoittanut, joten viitelinkki jää puuttumaan. Tämä ei kuitenkaan liity alempana mainitsemaani muistikatoon.) #

Jos siis olisin rikas, minulla olisi varaa ensinnäkin lapsiin. Toisin sanoen minulla olisi varaa taata niille onnettomille paras mahdollinen päivähoito ja terveydenhoito, eritoten psyykkinen, jollaista ne tällaisen ihmisraakin jälkeläisinä tietysti tarvitsisivatkin. Itsekästä ja julmaahan lasten hankkiminen siltikin tietysti olisi, mutta rahalla voisin siis kuitenkin sentään vähän täyttää sitä kuilua, johon nuo olentoparat autuaasta olemattomuudesta tempaistaisiin. #

(Olen toki jo suunnitellut kirjoja, joissa tällaiset ihmiset aikuistuttuaan yrittävät terapiassa muistella lapsuuttaan henkisesti kuolleen vanhemman lapsina, ehkäpä jonkin dramaattisen massamurhatyön tehtyään.) #

Sitten voisin tilata kaikki Marvelin sarjakuvalehdet suoraan Amerikasta. Niitä tuntuu olevan suomalaisesta näkökulmasta järjetön määrä (eikä Wikipediassa ilmeisesti ole ajantasaista luetteloa). Itselleni siis, en niitä lapsia varten. Toki lapsetkin saisivat tilata kaikki haluamansa sarjakuvat loputtomilla varoillani. #

Mutta ensihätään tietysti hankkisin niitä tietokoneita. Varmuuskopiointilaitteen ihan aluksi, olen elänyt tässä viime kuukaudet vaarallisesti ilman minkäänlaisia varmuuskopioita. Ensimmäinen palo on näköjään tapahtunut jo tuossa kuukausi sitten: olen tuhonnut kaikki mummilan blogeihin lataamani tiedostot (kuvat, videot yms.). Esimerkiksi siis marginaalin vanhan arkiston kaikki liitetiedostot. Ups. #

Responses

Comments are closed.