Olen siis nyt alkuvuoden koettanut taas vaihteeksi syödä kasvaakseni. Viikonloppuna punnitsin: +100 grammaa vuodenvaihteesta. #

Tässä kohtaa Jutan ilme ja äänensävy muuttuu vakavaksi. Haikea musiikki alkaa soida. Simpsonit-hahmon näköisen ja nimisen Bullin silmät pullistuvat entisestäänkin, ja suusta pääsee joku syvintä mahdollista halveksuntaa tavoitteleva lauseenkaltainen. #

Täytyy vain syödä entistäkin enemmän. Syödä, syödä ja syödä. Terästää aamupuuroa kaiken muun lisäksi vielä rasvalla ja jollain (hedelmää tai hunajaa). Se lautanen on kyllä jo nyt ihan kukkuroillaan, pitää vissiin jatkossa syödä suoraan kattilasta että kaikki se mössömassa mahtuu. Ja sitten lisätä rahkaan pelkän omenan lisäksi jotain, jotain ja vielä jotain. Syödä, päivittäin, kolme palaa näkkäriä (leikkelevuorineen) entisen kahden sijasta, ja vissiin kymmenen kananmunaa kuuden sijasta. #

Ja samaan aikaan pitäisi kuitenkin liikkuakin entistä enemmän. Ajattelin yrittää käydä päivittäin tunnin kävelylenkillä, jottei liikuntani olisi sitä mitä se nyt on, tunti intensiivistä ja loppupäivä istumista. Pitkäkestoinen, kevyt liikunta on terveydelle suhteellisesti paljon enemmän hyödyksi kuin lyhyt tempominen, ja lisäksihän istuminen tunnetusti tappaa#

Muokkaukset

  1. Musiikkia. #

  2. Vuorineen. #

  3. –[nimisen] #