Viimeöisenä riitapukarina oli vuorostaan psykologi. Yritin toimittaa jotain laitapuolen kulkijaa sairaalahoitoon, mutta tein sen psykologin mielestä jotenkin väärällä tapaa. Hän kävi lopulta nyrkein kimppuuni kun oli niin raivoissaan siitä, että pidin omasta näkemyksestäni niin jyrkästi kiinni. #

Tänään oli siivouspäivä, olohuoneen ja eteisen. Alkoi huonosti, olin aikonut siivota ensin ja käydä sitten kaupassa, mutta huomasin ettei ole pesuaineita, joten pitikin ensin käydä kaupassa. Ihan hyvä niin, sillä tämä siivous kestikin kauemmin kuin olin arvellut, nyt vituttaisi jos pitäisi vielä kauppaan tästä lähteä. #

Ostin mopin. Tai siis sen muovisen osan, joka kiinnitetään varteen, ja siinä osan mukana tuli pehmusteosa ja kertakäyttöliinoja. (Ohje nimittää muovista osaa ”rungoksi”, pehmustetta ”mopiksi”.) Varsi minulla on ennestään, ja itse asiassa moppikin, mutta se moppi on semmonen lankapallo joka on huono, nyt ostamani on siis mallia laatta. (Eikä siis ohjeen mukaan moppi ensinkään, vaan ”runko”.) #

Tietokonepöydästä irronneen mönjän perusteella voisi kuvitella että poltan tässä tupakkaa ja pelaan rallipeliä eläytyen BRRLRLRLRLRLRLRL #