Olen ollut taas pari viikkoa kahvitta, ja nukahtaminen on iltaisin vähän helpompaa. Tein tosin muitakin muutoksia, otin pimennysnaamarin käyttöön ja päätin etten enää katsele puhelimesta elokuvia sen jälkeen kun olen sängyssä. Samalla myös sää muuttui vähemmän aurinkoiseksi, ja mistä näistä tietää oliko joku seikka ylitse muiden, mutta ainakin kaikki yhdessä tuntuvat toimivan. Aamuisin ei tosin herääminen ole yhtään sen helpompaa. #

Jatkan edelleen ryhdin oikaisua. Ei se vieläkään tunnu yhtään luonnolliselta, mutta nyt se on kuitenkin jatkuvasti mielessä niin että korjaan asentoani melkein koko ajan aktiivisesti (koska heti kun en niin tee, lysähdän takaisin kasaan). Yksi iso ongelma siinä on nokkani, joka peittää neljänneksen näkökentästä jos seison pää ryhdikkäästi pystyssä. Se on varmaan yksi painavimpia syitä joiden takia olen aikoinaan päätäni kumaraan painanut, vituttaa kun ei näe kaikkea minkä voisi. Kulmakarvoja on helppo nostaa, mutta nenää ei pysty imemään naaman sisään. #