Kuin vaivihkaa olen siirtänyt ostosteni keskittämisen Citymarketista Prismaan. Siihen ei liity mitään suurempaa dramatiikkaa, Prismassa on vain paremmat valikoimat ja halvemmat hinnat (samanlaatuisissa tuotteissa), ja syön taas niin paljon, että ilman ylimääräisiä menojakin tekee aina kuunvaihteessa rahojen kanssa tiukkaa. #

En ole mitenkään ketjusidonnainen, mutta Prisma on hankalasti radan väärällä puolella, kun taas Citymarket kätevästi saliltapaluumatkan varrella, ja siksi olen tähän asti käyttänyt jälkimmäistä, ja nyt siis sitten samalla lailla pragmaattisista syistä vaihdoin ketjua. Käyn silti yhä Kitumarketissakin, jos en kerta kaikkiaan jaksa koukata Prisman ylimääräistä poikkeamaa (jos vaikka sataa rankasti). #

Eilen kävin Verkkokaupasta uuden tukanleikkuukoneen (Braunin HC5050, 49 €). Kävin myös tavan mukaan koluamassa palautusnurkkauksen, mutta sieltä ei (myös tavan mukaan) löytynyt mitään, paitsi 84 tuuman Philips-televisio. Sen laatikko oli melkein asuntoni kokoinen. (En ostanut.) #