Itku on sielun verenvuotoa, ei millään muotoa hyväksi, tarpeellista tai ”normaalia”. Korkeintaan joidenkin hoitotoimenpiteiden yhteydessä, tai muuten hyvin pienissä määrin niin kuin vähäisten nirhaumien tai paperiviiltohaavojen verenvuoto. Itku ei puhdista mitään, ei helpota mitään, ei auta mitään. Itken kun en enää kykene pitämään itseäni kasassa, itkuni on kirjaimellisesti minäni hajoamisen merkki. Kertoo se toki tilanteen vakavuudesta kanssaihmiselle, mutta pitäisi ne sielunkudosvauriot uskoa todellisiksi vähemmänkin raaoilla tiedotuskeinoilla kuin verta roiskien. #

Ja nyt: itsemurhatapojen top 3! #

  • Nro. 3: poistumispussi. Varma, nopea ja kivuton. Kuolinoikeusjärjestöjen suosittelema! #

  • Nro. 2: kuula kalloon kesken linja-automatkan. Yhtäkkiä vaan, poks, aivot pitkin ikkunoita! Sen jälkeen tv-poliisit ihmettelevät, kuinka se tuolla lailla, jos kerta muka oli jonnekin menossa. Minne oli menossa? Mikä saikin päättämään kesken matkan, ettei perille kannatakaan? Eikä se riisunut edes kenkiään! Hyvin epäilyttävää! #

  • Nro. 1: pää sopimuspyövelin pölkylle, silmät sidottuina, kuulokkeista Oi Fortuna soimaan, ja odotellaan. Sopimuksen mukaan pyöveli iskee satunnaisella hetkellä, mutta ennen viimeistä forte fortissimoa – jos siihen päästään, ei tällä kertaa lainkaan. Kun loppu lähestyy, jännitys kiihtyy, putoaako terä? Forte fortissimo alkaa, selviydyin! Helpotus sähköistää koko kehon! Ja juuri silloin terä putoaa. Asiakkaan harhautus onkin osa palvelua. Kaikumaan jää vain euforia. #