Heräsin seitsemältä. Väsytti vaikka olin eilen mennyt ajoissa (ennen yhdeksää) nukkumaan. #

Kävin salilla. Aloitin tällä viikolla taas maastavedot, kun tuntuu että ryhti on huonontunut tässä kuluneen vuoden aikana, kun en ole tehnyt kuin yhden jalan mavea. Kokeilin alkuviikosta tuolla salilla olevaa mavelaitetta, ja se tuntui ihan hyvältä, vaikka se onkin monitoimilaite jossa se mave on vain yksi toiminto, lienee 1990- jollei 1980-luvulta. Maven päälle tein hauikset. Lopuksi venytin vielä selkää 10 minuuttia. #

Janne pyysi käymään Pikku-Liinussa (jonka verkkosivu on parodiahorisontin tuolla puolen) pallolamppua mittailemassa, joten yritin vähän lyhentää tavallista kävelyreittiäni ennen kuin koukkasin kaupungin puolelle, mutta tulin kuitenkin lopulta kävelleeksi kaikkiaan yli 16 km. (Contendeilla tähän mennessä yhteensä 55.) #

Kuusisaari oli jo keskiviikkona suljettu (myös kevyeltä) liikenteeltä. Luulin että siellä on Sirkus Finlandia, mutta se sirkus onkin näköjään jossain Kaukovainiossa ja Kuusisaaressa on Qstock. Ja Qstockista puolestaan luulin, että se on Mikko Kuustosen hankkeita, kun Kuustonen on tuota Q-homofoniaa omissaan käyttänyt, mutta en nyt kyllä löydä mitään todistusaineistoa sellaisesta yhteydestä (Qstockin historiasivultakaan). Ovat joka tapauksessa näköjään saaneet Markus Kuotesahon mannekiiniksi#

Kävellessäni kuuntelin Actual Innocencen kakkoskauden jaksot 11-13: Daniel Villegas, Demarchoe Carpenter ja Cassandra Rivera. Olen ollut näiden kakkoskauden jaksojen kanssa useammin epäluuloinen vapautettujen vilpittömyyden suhteen kuin ykköskaudella, mutta olen myös miettinyt, että raa’assa amerikkalaisessa vankilajärjestelmässä vuosia selviytyäkseen ihmisen täytyy varmaan kehittää itselleen sosiopatiaa muistuttavaa kuorta jollei sellaista ole jo ennestään. Ja voihan sosiopaattikin joutua syyttömänä vankilaan. Ainakin syyttömänä siihen mistä vankilaan joutuu. #

AI:n Brookella on sivuprojektina Convicted, joka on sitä mitä luulin tämän AI:n kakkoskauden olevan: yksi pitkämuotoinen tarina vankilassa parhaillaan mahdollisesti syyttömänä istuvasta. Tämä formaattijako näin onkin kuitenkin järkevämpi minustakin. Lisäsin Convictedin jonooni. #

Tätä kirjoittaessani hörpiskelin mukillisen kahvia ja kuuntelin Areenalta Kuhmon kamarimusiikki 2017 -jaksoa Henkien tanssi#

Sen jälkeen kävin pyöräilemässä. Paljon oli ihmisiä liikkellä, tietysti, kun on perjantai-ilta ja Qstock ja ulkona noin huono sää. #

Näin ihka oikean mehukojun! Tätä ennen olen nähnyt niitä vain Aku Ankoissa ja pilakuvissa. #

Palatessani kävin Prismassa ja ostin sen uuden kypärän, Jupiterin sporttimallisen, 24,95 €. Ei-sporttinen olisi ollut kympin halvempi, mutta myös 20 grammaa painavampi. Ja kun sitä keveyttä tässä nyt kerta nimenomaan hain niin otin sen kevyemmän sitten: 265 g vrt. tuon entisen kypäräni 528 g, eli melkein tasan puolet vähemmän niskanrasitusta. #

Uudet hanskatkin olisin ostanu, mutta niiden valikoimat oli huonot: vain M- ja S-kokoisia, kun minun lapiokourilleni pitäisi olla XL:t. Entiset hanskat on nekin Jupiterit ja oikein hyviksi ja kestäviksi osoittautuneet, eivät ole hajonneet vaikka olen käyttänyt niitä salihanskoinakin jo vissiin vuosia. Ostin joskus poistokorista halvalla, enkä vissiin dokumentoinut sitäkään tänne. #

Juomapullonkin ostin (punainen 0,6 litran Zefal, 3,49 €), vaikka nekin olivat liian pieniä. Mutta tuo tulee entisen lisäksi eikä tilalle, ja ehkä se yhdessä entisen kanssa piisaa. Ulkona pyöräillessä en juuri juo, mutta salilla kuntopyöräillessä paljonkin ja silloin on tympiä keskeyttää hommat pullon täyttämisen takia. Salin vesiautomaatista saa kyllä taivaallisen kylmää vettä, mutta se liruttaa sitä tolkuttoman hitaasti. #

Responses

Comments are closed.