Heräsin seitsemältä. Väsytti vaikka olin eilen mennyt ajoissa (ennen yhdeksää) nukkumaan. Niska oli vieläkin kipeä, mutta vähemmän kuin eilen. #

Kävin salilla. Tein vatsalihakset ja olkapäät. #

Kävin kävelyllä. Contendeilla tähän mennessä yhteensä 83 km. #

Kuuntelin Up and Vanishedin ykköskauden jakson 23 (Who Is Bo Dukes?), siihen liittyvän Q & A:n ja Case Evidencen. Alan olla kurkkuani myöten täynnä Q & A:n kysymyksiä, enin osa soittajista on ihan vajaaälyisiä! Seuraava jakso (24: Black Out part 1 ja Black Out part 2) on tämän kauden viimeinen. Jos Q & A vielä kakkoskaudella jatkuukin niin niitä minä lakkaan kuuntelemasta. #

Kotona setvin vähän aikaa Pelkosenniemen mobiilinettiongelmaa. Se tuntuu korjautuneen kun vilkaisin sitä muhaisesti täältä 300 kilometrin päästä. #

Tätä kirjoittaessani join neljä kupillista kahvia ja kuuntelin Areenalta Musiikkia vanhasta Euroopasta -ohjelman jaksoa Ariodanten aaria#

Himoitsin taas ihan kauhiasti kunnon pyörälenkille, mutta hillitsin itseni ja kävin vain Prismassa. Pitää säästellä voimia, koska huomenna olis salilla jalat. Sen (ja kävelylenkin) jälkeen voi sitten taas repiä reisistä kaiken mitä enää on jäljellä. #

Katselin pyöräilyhyllyllä monitoimityökalua ja satulalaukkuja. Monitoimityökalu saattaisi pelastaa pulasta, mutta ei välttämättä. Mutta ei se toisaalta maksaisikaan kuin 4,99 €. #

Satulalaukkuun vois panna työkalun lisäksi puhelimen ja bussikortin, nekin sen varalta että pyörä hajoaa alta. Jos lompakko on mukana, niin silloin mulla on kyllä mukana myös selkäreppu (koska aikeena on käydä kaupassa) ja siinä kulkee kaikki. #

Tein viimein salasanatestamentin. Ensin suunnittelin hienoa salatun tiedoston systeemiä, mutta lopulta päätin että ihan turha monimutkaistaa tätä. Tein vain kaksi kappaletta muistitikkuja, joilla on salaamattomana (sama) tekstitiedosto, joka sisältää salasanatietokantani noutamisen ja avaamisen salaisuudet. Toimitan sitten molemmat luottomiehelle säilytettäviksi. #

Tätä kirjoittaessani kuuntelin Areenalta Aulis Sallisen Linna vedessä -oopperaa#