Nousin kahdeksalta. Väsytti vähäsen, mutta tyypilliseen sunnuntaiaamun tapaan päässä kihisi kaikki mitä tietokoneella voisi näperrellä. Lisäksi Jeff Millsin The Bells soi päässä. #

Aamupuuron jälkeen piti kuitenkin taas ruveta ruuanlaittoon. Paistoin kokeeksi kanan sijasta hirvenpaistikuutioita kaalin kaveriksi. Varsinaisen paistamisen jälkeen jätin sen vielä tunniksi hiljokseen hautumaan pannussa kolmosella kannen alla (lisäsin litran vettä). Lopuksi paistoin sitä vielä nelosella ilman kantta kunnes enin osa vedestä oli haihtunut. #

Siinä sivussa keitin kananmunia ja pyörittelin jauhetusta ahvenesta kalapullia (suolaa, kurkumaa, mustapippurirouhetta, jauhettua korianteria, paprikajauhetta, ruohosipulia, yksi kananmuna, puoli tuntia 200 asteessa). Niitä aion kokeilla loppuviikosta porkkanatomaattisoosin kanssa kanan sijasta. #

 #

Ahvenpullia tuli vähän hankala määrä (ku desin mitalla tein) kolmelle päivälle jaettavaksi, olis pitäny tehä inasen pienempiä että olis tullu yhdeksän. #

Näitten jälkeen kuorin vielä porkkanat ja potut tämänpäiväistä muusia varten, ja sitten kävin Prismassa. Menin vasiten vähän eri reittiä kuin tavallisesti, 10 metriä pitempi kaikkiaan (kaksi 5 metrin kiertoa). Prismassa oli nyt sitä Fazaruista, joten otin saman tien kaks pussia. #

Palatessani ambulanssi tuli pohjoisesta pillit päällä Meri-Toppilaa päin, ja vähän sen jälkeen kytät etelästä kolmen yksikön voimin. #

Tein ja söin muusin kalapihvien kanssa. #

Join kuusi kupillista kahvia, koodasin ja kuuntelin Orionin seteistä viime viikkoina jäljelle jääneet loppupätkät. #

The Bells soi päässäni vielä tätä julkaistessanikin. #

Responses

Comments are closed.