Nousin varttia vailla seitsemän. Olisi tehnyt mieli vielä nukkua, mutta ylös päästyäni ei sitten taas onneksi väsyttänyt kuitenkaan. #

Kävin salilla, tein raskaan jalkatreenin: bulgarialaisia, vaakaprässiä, koukisteluja, pohkeita. Lopuksi venyttelin. #

Kotiin palatessani varasin taas pyykkituvan. Lakaisin lumet kotioven edustalta ja käväisin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. Söin ja sen jälkeen aloittelin tämän kirjoittamista. #

Ripustin pyykit ja lähdin kävelylle. Tuuli puuskaisesti ja yöllä oli satanut paljon lunta, kulku oli taas aika työlästä. Kuuntelin Vikasietotilan Ennustan, ennustan / tulevaisuuden teknologian -jakson ja sitten Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 94 ja 95. #

Kotiin tullessani lakaisin taas lumet kotioven edustalta. Syönnin jälkeen tein loppuviikon porkkanakanan. Tätä kirjoittaessani join kuusi kupillista kahvia ja kuuntelin Ibiza Voice Podcastia (544: Steve Rachmad, kakkaa), Electronic Groovea (661: Yulia Niko, kakkaa) ja Muistojen bulevardin jaksot That’s life ja The best things in life are free#

Säädin palvelimia ja jatkoin laiteasennussimulointia virtuaalikoneessa. #

Tämänpäiväinen hämysoittaja oli +358464347453#