Nousin seitsemältä. Väsytti. Naapurissa kiljuttiin taas yöllä, ja sen jälkeen en meinannut päästä takaisin uneen. #

Kävin salilla. Sain tehdä selkätreenin ypöyksin ja kaikessa hiljaisuudessa, muita tuli vasta kun olin pukkarin ovella pois lähtemässä. #

Söin riisipuuron ja sitten kävin Prismassa. #

Kotona tyhjensin vaatekaapit ja lattioilta matot jätesäkkeihin, tämä oli tuholaistorjunnan valmistautumisohje. Ylihuomenna ne vasta tulevat, mutta ahisti tuo operaatio joten tein sen enimmäkseen valmiiksi nyt. Sitten kävin suihkussa, söin, ja sen jälkeen valmistin kaalikanan. #

Join yhdeksän kupillista kahvia, kuuntelin Resident Advisoria (604: Eris Drew, reiviä!) ja koodasin. #

Masentaa. En usko yhtään että tuholaistorjunnasta on mitään hyötyä, kaikki tämä vaivannäkö ja rahanmeno on ihan turhaa. #

(Väärennän tämän julkaisuajaksi kirjoituspäivän, tosiasiassa julkaisen tämän 1. tammikuuta 2018 n. klo 19.00.) #

Muokkaukset #

Mon Jan 8 14:42:50 2018 Fri May 11 15:14:06 2018 #
Muuttumaton: (Väärennän tämän julkaisuajaksi kirjoituspäivän, tosiasiassa julkaisen tämän 1. tammikuuta 2018 n. klo 19.00.)Muuttumaton: (Väärennän tämän julkaisuajaksi kirjoituspäivän, tosiasiassa julkaisen tämän 1. tammikuuta 2018 n. klo 19.00.)
Poistettu: [muokkaukset] 
Poistettu: [muokkaus][klo]2018-01-08 14:42[/klo] RA-linkki (603 → 604)[/muokkaus] 
Poistettu: [/muokkaukset] 
Mon Jan 1 19:02:14 2018 Mon Jan 8 14:42:50 2018 #
Muuttumaton: Kotona tyhjensin vaatekaapit ja lattioilta matot jätesäkkeihin, tämä oli tuholaistorjunnan valmistautumisohje. Ylihuomenna ne vasta tulevat, mutta ahisti tuo operaatio joten tein sen enimmäkseen valmiiksi nyt. Sitten kävin suihkussa, söin, ja sen jälkeen valmistin kaalikanan.Muuttumaton: Kotona tyhjensin vaatekaapit ja lattioilta matot jätesäkkeihin, tämä oli tuholaistorjunnan valmistautumisohje. Ylihuomenna ne vasta tulevat, mutta ahisti tuo operaatio joten tein sen enimmäkseen valmiiksi nyt. Sitten kävin suihkussa, söin, ja sen jälkeen valmistin kaalikanan.
Poistettu: Join yhdeksän kupillista kahvia, kuuntelin <a href="https://www.residentadvisor.net/podcast.aspx"><em>Resident Advisoria</em></a> (604: <a href="https://www.residentadvisor.net/podcast-episode.aspx?id=603"><strong>Eris Drew</strong></a>, reiviä!) ja koodasin. Lisätty: Join yhdeksän kupillista kahvia, kuuntelin <a href="https://www.residentadvisor.net/podcast.aspx"><em>Resident Advisoria</em></a> (604: <a href="https://www.residentadvisor.net/podcast-episode.aspx?id=604"><strong>Eris Drew</strong></a>, reiviä!) ja koodasin.
Muuttumaton: Masentaa. En usko yhtään että tuholaistorjunnasta on mitään hyötyä, kaikki tämä vaivannäkö ja rahanmeno on ihan turhaa.Muuttumaton: Masentaa. En usko yhtään että tuholaistorjunnasta on mitään hyötyä, kaikki tämä vaivannäkö ja rahanmeno on ihan turhaa.
Muuttumaton: (Väärennän tämän julkaisuajaksi kirjoituspäivän, tosiasiassa julkaisen tämän 1. tammikuuta 2018 n. klo 19.00.)Muuttumaton: (Väärennän tämän julkaisuajaksi kirjoituspäivän, tosiasiassa julkaisen tämän 1. tammikuuta 2018 n. klo 19.00.)
 Lisätty: [muokkaukset]
 Lisätty: [muokkaus][klo]2018-01-08 14:42[/klo] RA-linkki (603 &rarr; 604)[/muokkaus]
 Lisätty: [/muokkaukset]
Mon Jan 1 11:36:04 2018 Mon Jan 1 19:02:14 2018 #
Muuttumaton: Masentaa. En usko yhtään että tuholaistorjunnasta on mitään hyötyä, kaikki tämä vaivannäkö ja rahanmeno on ihan turhaa.Muuttumaton: Masentaa. En usko yhtään että tuholaistorjunnasta on mitään hyötyä, kaikki tämä vaivannäkö ja rahanmeno on ihan turhaa.
 Lisätty: (Väärennän tämän julkaisuajaksi kirjoituspäivän, tosiasiassa julkaisen tämän 1. tammikuuta 2018 n. klo 19.00.)
Sun Dec 31 23:59:14 2017 Mon Jan 1 11:36:04 2018 #
Muuttumaton: Join yhdeksän kupillista kahvia, kuuntelin <a href="https://www.residentadvisor.net/podcast.aspx"><em>Resident Advisoria</em></a> (604: <a href="https://www.residentadvisor.net/podcast-episode.aspx?id=603"><strong>Eris Drew</strong></a>, reiviä!) ja koodasin.Muuttumaton: Join yhdeksän kupillista kahvia, kuuntelin <a href="https://www.residentadvisor.net/podcast.aspx"><em>Resident Advisoria</em></a> (604: <a href="https://www.residentadvisor.net/podcast-episode.aspx?id=603"><strong>Eris Drew</strong></a>, reiviä!) ja koodasin.
Poistettu: Masentaa. En usko yhtään että tuholaistorjunnasta on mitään hyötyä, kaikki on turhaa. Lisätty: Masentaa. En usko yhtään että tuholaistorjunnasta on mitään hyötyä, kaikki tämä vaivannäkö ja rahanmeno on ihan turhaa.