Eilisiltana löysin taas puremajäljen, nilkasta tällä kertaa. #

Nousin puoli kahdeksalta. Vessaan mennessäni loisteputki (jonka tänne muuttaessani vaihdoin tuolta kylppäristä) simahti. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin puolisen tuntia. Keitin ex tempore aamupuuron tattarihiutaleista, joita ostin joskus tässä oisko vuosi sitten, mutta joita en ole sittemmin syönyt, kun ne maistuivat pahvilta. Ja edelleen maistuvat. #

Aamupuuron jälkeen kuorin, palastelin, keitin ja pakastin porkkanoita ja paistoin ensi viikon kaalikanan. Vaihdoin vessan loisteputken tilalle keittiön tiskipöydän loisteputken. Latasin ja käynnistin tiskikoneen, sitten vein taas muovia keräykseen (vasiten vähän pitemmän lenkin takia, ei sitä ollut kuin pikkupussillinen) ja simahtaneen loisteputken Prismaan samalla kun ostin tilalle uuden LED-putken. #

Kävellessäni kuuntelin Thin Airin jakson 26 (Unique Harris). Sarja tuntuu kehittyvän tyylillisesti hyvään suuntaan, sillä näissä viimeksi kuuntelemissani jaksoissa on selvästi panostettu tapauksiin liittävän laajemman sosiaalisen kontekstin taustoittamiseen, mikä tasapainottaa jaksoja minusta hyvin. Suoraan tapauksiin liittyviä faktoja ja todistajia on tekijöiden käytettävissä yleensä aika rajallisesti, ja siksi pelkästään niihin keskittyvä ohjelma jää sisällöltään aina vähän torsoksi ja jankkaavaksi. #

Kotiin LED-putken kanssa tullessani napsautin eteisen kattovalon päälle, jolloin sen kattovalon LED-lamppu simahti. #

Söin, sitten asensin LED-putken tiskipöydän valaisimeen. Tyhjensin tiskikoneen ja sitten aloin vaihtamaan eteisen lamppua, jolloin otsalampusta loppui patteri. #

Kaivoin paristolaatikosta vaihtoparistot, mutta yksi neljästä oli oksentanut sisuskalunsa ulos. #

Sain kuitenkin asennuksen ajaksi virtaa yhdistämällä kolme vähän käytettyä yhteen otsalampussa aiemmin olleista. Asensin tilapäiseksi lampuksi pienoisloisteputken, pitää hommata tuohonkin myöhemmin uusi LED-lamppu. #

Kuorin, keitin ja palastelin muusiporkkanat ja -potut, tein muusin ja söin kalapihvien kanssa. Join seitsemän kupillista kahvia, koodasin ja kuuntelin Musiikkia vanhasta Euroopasta -jaksot Keski-Euroopan musiikin aarreaitasta, Johann Christian Bachin Sinfonia concertante, Lullaby, my sweet little baby, Jo vanha vuosi mennyt on ja Musiikkia näytelmästä The Married beau, or the Curious impertinent ja Sypressejä#

Responses

Comments are closed.