Nousin varttia vailla seitsemän. Väsytti perkelehesti, vaikka menin illalla hyvissä ajoin nukkumaan ja nukuinkin mielestäni ihan hyvin. #

Kävin salilla, tein kevennetyn jalkatreenin. #

Kotiin tullessani varasin pyykkituvan ja vein saman tien pyykit (mm. petivaatteet) sinne pyörimään. Käväisin suihkussa, keitin pastaa päivälliselle ja söin. #

Kesken syönnin kävin siirtämässä petivaatteet pyykkikoneesta kuivausrumpuun ja toin loput pyykit tänne. Syötyäni panin loppuviikon porkkanakanan tulille, ja sen paistuessa ripustin pyykkejä. Hain petivaatteet kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Asensin uudet petivaatteet. #

Kävin kävelyllä. Kuuntelin Thin Airin jaksot 35 ja 33 (Wanda Lemons, osa 2 ja Jesse Ross), sitten vielä Cold Case Filesin jakson 26 (A Cousin’s Promise). #

Söin riisipuuron, join viisi kupillista kahvia, koodasin, ja kuuntelin Konsertteja-jakson Academy of Ancient Music soittaa musiikkia Englannista, sitten Musiikkia vanhasta Euroopasta -jakson Pysähdy ja palaa takaisin rannalle ja Muistojen bulevardin jakson All by myself.  #