Eilisiltana löysin taas katosta lutikan, taisi olla isoin tähän mennessä kiinni saamistani. #

Näin unta jossa jahtasin Jannen kanssa bugia jostain omisteisesta sisällönhallintajärjestelmästä. #

Nousin vartin yli kuusi, ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävin salilla, tein ojentajat ja rintaa. Aika heikolta tuntui. Lopuksi veivasin taas ellipsiä puolisen tuntia. Kuuntelin The Trail Went Coldin jakson 5 (Terrance Williams and Felipe Santos). #

Veivasin ellipsiä siksi, että oli vähän tavallista enemmän pakkasta (-14) ja ajattelin, etten ehkä jaksa pukeutua kävelylle, mutta sitten se oli juuri se nätti pakkasilma joka kuitenkin houkutteli sinne ulos. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 114-115 ja Cold Case Filesin jakson 28 (The Bow Hunter). Vein muovia keräykseen ja palatessani kävin Prismassa. #

Kotona kävin suihkussa, söin, ja sitten keitin ensi viikon riisipuurot. Join neljä kupillista kahvia, kuuntelin Sibelius-Akatemian vaskiyhtyeiden konsertin ja sitten Muistojen bulevardin jakson Hiljainen kylätie#

Illalla katselin Rifftraxin House on Haunted Hilliä ja söin Järkisärkeä (tomaatti & yrtit). Jälkimmäinen ihan ok, mutta vähän liian suolaista, eikä missään nimessä vedä vertoja äidin tekemälle purkkikalalle. #

Huomasin, että Rifftraxin jäbät käsittelevät House on Haunted Hilliä vähän pehmoisemmin kuin monia muita elokuvia, taitavat tykätä tuosta kuten minä. Ja onhan sillä sentään 6,9 IMDb-tähteäkin, verrattuna vaikka The Last Slumber Partyn 2,7:ään#