Heräsin kuudelta. Ei väsyttänyt kovin paljon, mutta yritin vielä jatkaa nukkumista. En onnistunut, nousin puoli seitsemältä. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin puolisen tuntia, sen jälkeen leikkasin tukkani ja partani ja käväisin suihkussa. Söin aamupuuron, sen jälkeen silppusin salaatin ja kuorin ja pilkoin muusijuurekset. #

Kävin Prismassa. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jakson 166. #

Kotona söin salaattia ja sen jälkeen pari palaa Rainbow’n suklaata. Otan takaisin sen mitä aiemmin sanoin, kyllä tämä sittenkin on parempaa kuin Fazerin seitsemänkymppinen. Kuuntelin Roberto Rodriguezin Serenades Show -setit 068-066. Koodasin. #

Tein muusin valmiiksi, paistoin ahvenfileitä ja keitin parsaa, söin. Katsoin ensimmäisen vartin Buster Keaton, Hollywoodin tuhoama nero -dokumentista. Join kahdeksan kupillista kahvia. Koodasin skriptin jolla saan pöytätuulettimen päälle ja pois päältä ilman, että tarvii nostaa sormia näppäimistöltä. #

Pelasin vapaakenttää ja katselin RiffTraxin Supersonic Mania ja sitten The Incredible 2-Headed Transplantia#