Nousin kymmenen yli kuusi, ei väsyttänyt. #

Kävin salilla. Tein vatsalihakset ja olkapäitä. #

Kotona söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 169-170 ja sen jälkeen sen eilen kesken jättämäni, ja sittemmin leikkaamani jakson The Trail Went Coldia (17: The Lady of the Dunes). En tiennytkään ”Whitey” Bulgerin jääneen kiinni! Muistaakseni mies oli vielä FBI:n etsityimpien listalla kun viimeksi sitä selailin. #

Kotiin tullessani lakaisin lumet oven edustalta. Kävin suihkussa, söin päivällisen ja katselin Lloyd Evansin videon When Christians Stop Believing (with Genetically Modified Skeptic). Tätä kirjoittaessani kuuntelin Areenalta Kustaa Vaasa -oopperaa, sen jälkeen Musiikkia vanhasta Euroopasta -jakson Urkusinfonia, join kuusi kupillista kahvia, säädin palvelimia ja koodasin. #

Illalla katselin taas Rifft­raxin The Bermuda Trianglea ja pelasin vapaakenttää. #

Koko päivän tuprutteli lunta. #