Eilisiltana löysin taas puremajäljen näköiset käsivarresta. Ne olivat siinä jo aamulla, mutta silloin luulin niitä painumiksi. #

Nukuin huonosti, heräsin taas kolmen maissa enkä meinannut päästä takaisin uneen. #

Nousin kaksikymmentä yli seitsemän. Ei enää väsyttänyt kovin paljon onneksi. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin puolisen tuntia. #

Aamupuuron jälkeen kävin kävelyllä. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 183-184. Palatessani kävin Prismassa. Puolet reitistä oli aurattu, puolet ei. Puolet aikaa pilvistä, puolet aurinkoista, eikä minulla ollut aurinkolaseja. Pakkasta pari astetta. #

Kotona söin salaatinlopun ja rahkaa, sitten tein uuden salaatin ja keitin ensi viikon riisipuurot. Join neljä kupillista kahvia, kuuntelin Royal Northern Sinfonian, Ensemble Batidan ja HKO:n konsertteja. Raportoin pari GPG-bugia ja sovitin koodiani uudelle Ubuntulle#

Illalla söin päivällisen. #

Responses

Comments are closed.