Eilisiltana liiskasin taas yhden nymfin. Kohta tässä tulee puoli vuotta täyteen noiden kanssa yhteisasumista. #

Nousin… en näköjään pannut yhtään merkille kellonaikaa. Hyvin kuitenkin nukuin, ja aamullakin väenväkisin vielä vähän tavallista pitempään. #

Torjuja oli soitellut aamupuuroa keitellessäni, mutta puhelin oli sielloin vielä äänettömällä. Soitin sille takaisin, mutta ensimmäinen yritys katkesi heti tervehdyksien jälkeen. Vähän myöhemmin sain sen kiinni, ja sovittiin uusi käsittely ensi viikolle. #

Aamupuuron syötyäni istahdin koneelle, kuittasin miljoona gepardin1 lähettämää sähköpostiviestiä luetuiksi, sitten koodasin. Kuuntelin Faunin iltapäivän jakson Soittoa ja tanssia, sitten Utrechtin vanhan musiikin festivaalin päätöskonserttia#

Vein pahvi- ja metallijätettä molokiin, ja kävin pyörällä Prismassa. Selkeää, 18 astetta lämmintä, ja heikkoa, viilentävää tuulta, eli täydellinen pyöräilykeli, mutta yritän malttaa huomiseen, jotta aamulla jaksaisin vakio-ohjelman. Juoksukisat sun muut siellä kyllä huomenna päiväsaikaan on tien tukkeena, mutta 16.30 jälkeen pitäisi olla reitti selvä, mikäli lukemaani oikein ymmärsin. #

Kotona söin rahkan. Sitten kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin porkkanoita ja silppusin salaatin. Samalla kuuntelin Lloyd Evansin videota My thoughts on JW Broadcasting 25 – October 2016 (with Gary Breaux)#

Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia. Eristin ja raportoin taas yhden Gnome-bugin (tai oikeammin Gnome-lisäosan bugin). Kuuntelin Musiikkia vanhasta Euroopasta -jakson Concertino#

Lähdin viemään melonijätteitä molokiin, mutta siellä oli juuri silloin jäteauto. Kyyläsin sitten siinä vieressä kuinka kartonkienkeräyssäkkiä tyhjennettiin, uteliaisuudesta ja omaksi huvikseni. Pihalle oli tänään tuotu myös jätelava huomisia pihatalkoita varten. #

Melonijätteistä eroon hankkiuduttuani pumppasin polkupyörän takarenkaaseen vähän lisää ilmaa. #

Näpertelin tietokoneella jotain tyhjänpäiväistä. Söin riisipuuron ja salaattia. #

Alaviitteet #

  1. 1 Credit: @paalijarvi  #

Responses

Comments are closed.