Näin unta, jossa Janne käyttäytyi omituisesti ja pyysi minut yöllä mukaansa (Niemen) terveyskeskuksen päivystykseen jonkin fyysisen vaivan vuoksi. Siellä velimiehen outo käytös puhkesi ihan täysmittaiseksi vainoharhaisuudeksi, ja minua rupesi koko tämä uni ärsyttämään niin paljon että heräsin. #

Nousin kuudelta. Väsytti. #

Hampaidenpesun jälkeen säkitin taas kerran petivaatteet. Aamupuuron keitettyäni vein ne pesutuvan koneeseen pyörimään, ja puuron syötyäni kävin siirtämässä ne kuivausrumpuun. Imuroin lattioita, vaihdoin imurin pölypussin ja vein sekajätteet molokiin. Kävin siirtämässä vielä vähän kosteat pussilakanat kuivausrummusta kuivaushuoneeseen ja toin kuivat petivaatteet tänne. Irrotin tietokoneen ja Internetin kytkennöistä. #

Torjujan tultua lähdin salille. Melko lämmintä oli ulkona jo silloin. Salilla tein selkää ja hauikset, lopuksi venyttelin ja palloilin kolmisen varttia. Kävelin kotiin. Olin lähtiessäni unohtanut soittimen, joten mitään en kuunnellut. #

Kotona kytkin Internetin ja tietokoneen. Söin riisipuuron ja pari appelsiinia, sitten lähdin kävelylle. #

Kuuma ilma, aika voimakas mutta lämmin tuuli. Kuuntelin The Trail Went Coldin jaksot 59, 60 ja 65.1 #

Kotona söin päivällisen. Tätä kirjoittaessani join seitsemän kupillista kahvia ja kuuntelin Bernin kamariorkesterin ”Alla turca” –Konsertin#

Jaloissa painoi vielä aamullakin, pyykkejä roudatessa, viikonlopun treenit, mutta minkäs teet, pyöräilemään oli päästävä, joten haukkasin banaanin ja sitten baanalle. #

Kiersin jokseenkin vakioreittini vastapäivään. Myötäpäivä olisi ollut tasapuolisuuden nimissä parempi, koska nyt ei ollut tarvetta käydä Prismassa (joka on tuon vastapäiväkierroksen lopussa). Halusin kuitenkin viimeinkin koukata sieltä yhdestä risteyksestä Iinattiin osoittavan viitan suuntaan, joka on aina siitä ohi ajaessani houkutellut. Nyt viimeinkin muistin etukäteen katsoa minne sieltä pääsee, ja se koukkaus osoittautui helpommaksi muistaa näin päin. #

Kyllä se ihan hyvää tietä olikin, kauempana autoteistä. Toisaalta siellä oli myös selvästi enemmän kevyttä liikennettä väisteltäväksi kuin reitillä, jonka kautta tuon alueen normaalisti ohitan. #

Tuuli oli vähän laantunut, ja 17 astetta lämmintä, mutta minulla oli juoksutakki, joka oli vähän turhan kuuma. Halusin kuitenkin säästellä edes käsivarsia auringolta, koska olin käristänyt nahkaani jo tuolla kävelyllä puolenpäivän pahimmassa porotuksessa, muistamatta edes aurinkovoidetta#

Paras veto loppui samassa kohtaa kuin viimeksi, mutta polvi kipeytyi vasta pari kilometriä ennen loppua. #

Kotona kävin suihkussa, sitten paistoin kalapuikkoja ja kesäkurpitsan. Söin ne muusin kanssa, ja sitten majoneesilla terästämääni salaattia. Katselin Viharikos ja rakkaus -sarjan (Love and Hate Crime) ykkösjakson.2 #

Alaviitteet #

  1. 1 Maureen Fields and Jodine Serrin, The Circleville Letters Case, Kristen Tomlin  #

  2. 2 Mercedes Williamsonin murhasta otsikolla ”Kaksoiselämää”; Areenassa tätä kirjoittaessani vielä kolmisen kuukautta #

Responses

Comments are closed.