Menin illalla aikaisin nukkumaan, mutta hengitys oli taas niin tukkoista, että pääsin uneen ehkä vasta joskus yhdentoista maissa. Omituinen, lievästi etova olokin oli, ollut koko päivän. Nukkumista haittasi krampannut selkäkin#

Aamuyöstä näin eläväisiä unia. Yhdessä olin koulussa tekemässä ryhmätyötä, kun sinne meille tuotiin kirjelähetys, jossa oli pommi. Sen räjähdysaine oli lämmin muoviräjähde, joka räjähtäisi, jos sen lämpötila laskisi liian alas, joten yritin pitää sitä lämpimänä pitelemällä sitä käsissäni. #

Käskin evakuoida koulun tyhjäksi, ja väki lähtikin (piinallisen hitaasti) kohti uloskäyntiä. Lisähankaluuksia aiheutti se, että koululla kierteli kaksi harhaista pistoolinaista (à la Sanna Sillanpää). Toinen näistä partioi ulko-ovella ja esti siten ihmisten ulospääsyn, kunnes joku muita rohkeampana kajautti sitä palokirveellä keskelle naamaa. #

Minä puolestani onnistuin riisumaan toisen, hissin ovella kytänneen naisen aseista. Työnsin pommin sen syliin, potkaisin eukon hissikuiluun ja hyppäsin itse syrjemmälle räjähdykseltä suojaan korviani pidellen. #

Nousin vartin yli kuusi. Väsytti jonkin verran. #

Kävelin salille. Itätaivaalle nousseesta auringosta pohjoiseen näkyi toispuoleinen haloilmiö. En tiedä tarkkaa lajia, ehkä yksiläiskäinen sivuaurinko. Siitä olisi varmaan saanut ihan edustavan kuvan Taivaanvahtiin lähetettäväksi, mutta en ruukaa kanniskella puhelinta mukanani salille. (Ainakaan vielä tätä kirjoittaessani Oulusta ei ole ilmoitettu haloja tälle päivälle.) #

Salilla venyttelin aluksi puolisen tuntia. Selän kramppi tuntui siinä viimein hellittävän, eikä vaivannut onneksi enää yhtään sen jälkeen selkätreeniä aloitellessani. Heikotti kylläkin, se sellainen verensokerin romahdusta (ehkä) muistuttava olo, joka ruukasi vielä Kirkkonummella asuessani vaivata toisinaan, kun olin lähtenyt kävelylle. Salilla ei tätä ennen muistaakseni koskaan. Se on onneksi nopeasti ja itsekseen ohimenevä, ettei siitä tarvitse isommin välittää. #

Vielä salille tullessani pyöräilystudion kangas näytti yhä kirjautumisruutua, mutta pois lähtiessäni sen kimpussa oli jo huoltomies onneksi, niin ei tarvinnut siitä sitten ruveta ilmoittelemaan. #

Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin Skeptoidia.1 #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Tätä kirjoittaessani kuuntelin Ibiza Voice Podcastia (573: Valentino Kanzyani, hyvä, muut kakkaa) ja Resident Advisoria (635: TC80, ihan ok). Koodasin. Välissä söin päivällisen. Join seitsemän kupillista kahvia. #

Alaviitteet #

  1. 1 Whacking, Cracking, and Chiropracting, Men in Black, Mozart and Salieri  #

Muokkaukset #

2018-08-20 19.40.18 2018-08-21 11.47.29 #
Muuttumaton: Salilla venyttelin aluksi puolisen tuntia. Selän kramppi tuntui siinä viimein hellittävän, eikä vaivannut onneksi enää yhtään sen jälkeen selkätreeniä aloitellessani. Heikotti kylläkin, se sellainen verensokerin romahdusta (ehkä) muistuttava olo, joka ruukasi vielä Kirkkonummella asuessani vaivata toisinaan, kun olin lähtenyt kävelylle. Salilla ei tätä ennen muistaakseni koskaan. Se on onneksi nopeasti ja itsekseen ohimenevä, ettei siitä tarvitse isommin välittää.Muuttumaton: Salilla venyttelin aluksi puolisen tuntia. Selän kramppi tuntui siinä viimein hellittävän, eikä vaivannut onneksi enää yhtään sen jälkeen selkätreeniä aloitellessani. Heikotti kylläkin, se sellainen verensokerin romahdusta (ehkä) muistuttava olo, joka ruukasi vielä Kirkkonummella asuessani vaivata toisinaan, kun olin lähtenyt kävelylle. Salilla ei tätä ennen muistaakseni koskaan. Se on onneksi nopeasti ja itsekseen ohimenevä, ettei siitä tarvitse isommin välittää.
 Lisätty: Vielä salille tullessani <a href="https://marginaa.li/2018/08/18/2018-08-18-the-lord-is-coming-soon/#post28372-p3-1fnwi97x4mvwjv32pifquop7">pyöräilystudion kangas näytti yhä kirjautumisruutua</a>, mutta pois lähtiessäni sen kimpussa oli jo huoltomies onneksi, niin ei tarvinnut siitä sitten ruveta ilmoittelemaan.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin <a href="https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Brian_Dunning_(author)&amp;oldid=813748744#Skeptoid_podcast"><em>Skeptoidia</em></a>.[alaviite]<a href="https://skeptoid.com/episodes/4042">Whacking, Cracking, and Chiropracting</a>, <a href="https://skeptoid.com/episodes/4351">Men in Black</a>, <a href="https://skeptoid.com/episodes/4213">Mozart and Salieri</a>[/alaviite]Muuttumaton: Kävelin kotiin. Mennen tullen kuuntelin <a href="https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Brian_Dunning_(author)&amp;oldid=813748744#Skeptoid_podcast"><em>Skeptoidia</em></a>.[alaviite]<a href="https://skeptoid.com/episodes/4042">Whacking, Cracking, and Chiropracting</a>, <a href="https://skeptoid.com/episodes/4351">Men in Black</a>, <a href="https://skeptoid.com/episodes/4213">Mozart and Salieri</a>[/alaviite]