Nousin kaksikymmentäviisi yli seitsemän. Olin mennyt aikaisin nukkumaan ja nukkunutkin mielestäni ihan hyvin (illalla satoi), ja eilisaamunakin poikkeuksellisen pitkään, mutta silti väsytti. #

Näin kyllä koko yön taas melko eläväisiä unia, osa lievästi stressaavia ja osa lievästi surullisia. Jostain ovat nyt parin viime viikon aikana uniini ilmestyneet ikäisekseen epänormaalin pienikokoiset, kaiken elämänilonsa ja toivonsa menettäneet FAS-lapset, joiden lohduttamista yrittävät (minä tai joku ammattiauttaja) menettävät itsekin kaiken toivonsa sen murheellisuuden musertavuuden edessä. #

Koko aamun päässä soi My Feelings For You#

Löysin kadonneista sukista pienemmän kuivaustelineestä, ei se missään kateissa ollut ollutkaan vaan olin vain unohtanut, että sehän tuli niiden teknisten mukana vahingossa tänne eikä kuivausrumpuun. #

Salille lähtiessäni kävin siellä pyykkituvalla katsomassa näkyisikö sitä toista, pitempivartista sukkaa. Ei näkynyt, mutta sen sijaan siellä oli hikiranneke, jonka en edes ollut huomannut kadonneen. #

Salilla tein selkää ja hauikset. Siellä ei enää väsyttänyt juurikaan, ihan hyvä treeni. #

Kotiin kävellessäni alkoi jo olla kuuma, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Lämpömittarin mukaan muka alle 10 astetta silti yhä. Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Jätin pitkät housut kotiin ja vaihdoin verkkatakin kevyempään juoksutakkiin. #

Poliisin koppimaija kääntyi pihatieltä Sellukadulle siitä ohi kulkiessani. #

Nelostien alikulun kohdalla Tulliväylän viereisellä kl-väylällä retkotti taas jyrsijänraato. Se oli sen verran vettynyt, että lajin määritys oli vähän vaikeaa, mutta koon perusteella veikkasin päästäiseksi. Merimiehentien ja radan välissä seisovissa isoissa lehtipuissa oli niin paljon niin kovasti laulavia lintuja, että piti taas ottaa kuulokkeet korvilta, kun ihmettelin että voiko tuollainen metakka muka lähteä pikkulinnuista. #

Kotona panin potut kiehumaan ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join seitsemän kupillista kahvia. Koodasin. #

Kaukolämpö alkoi tänään viimein lämmittää pattereita. Ei sillä ettenkö olisi vielä ihan hyvin tarjennut, mutta oli jo alkanut vähän huolettaa, että onko siinä taas jotain vikaa, josta pitäisi jonnekin ilmoittaa. #

Viihdekulutus #