Nousin varttia vailla seitsemän, ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Aloitin jalkatreenit maastavedoilla, ja se meni ihan hyvin, kunnes polvi alkoi nikotella, eikä heittänyt särkemästä edes kevennyksellä, niin piti lopettaa ne sarjat sitten kesken. Ei se tuota tehdessä ennen olekaan ongelmia aiheuttanut. Jatkoin siitä muihin liikkeisiin ihan normaalisti, ja niissä polvea ei onneksi särkenyt. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron iltapäivälle. Söin riisipuuron ja lähdin kävelylle. #

Pari astetta lämmintä, aurinkoista, ei tuulta. Palatessani kävin Prismassa. #

Kotona kävin suihkussa, sitten vein pyykit tuvalle pyörimään. Panin potut kiehumaan ja pilkoin kanafileet. Pottujen valmistuttua panin kanan paistumaan ja kananmunia kiehumaan. Söin päivällisen ja paistoin samalla porkkanapapukanan valmiiksi. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Join viisi kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. Hain pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. #

Tyhjensin tiskikoneen. Leikkasin videoita. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.