Nousin viittä vailla seitsemän. Väsytti enemmän kuin eilisaamuna, vaikka nyt olin nukkunut paljon paremmin. #

Neljä astetta lämmintä kun kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät, ihan hyvältä tuntuivat molemmat. #

Pois kävellessäni näin taas punatulkut eilisessä paikassa, nyt niitä oli viiden kopla. #

Kotona söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. #

Serialin kolmoskauden nelosjakso ei lunastanut kolmosjakson cliffhangerin lupauksia. Luulin kämmänneeni ämppärin lataamisen, mutta näköjään se olikin ilmeisesti tarkoituksella niin. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Siinä samalla luin Taka-Lyötystä eilen kadonneesta muistisairaasta 75-vuotiaasta naisesta, jonka vaatteiden kuvaus sopi yhteen tänään kävelyllä minua vastaan tulleeseen naiseen (jonka eteneminenkin vaikutti sellaiselta vähän hömelön etenemiseltä). Ongelmana oli vain, että koska kävelyllä mieleni oli kuunteluun keskittynyt, en millään kyennyt paikantamaan tätä havaintoa mihinkään kävelyreitin tiettyyn kohtaan. #

Mietin pääni puhki, mutta paras veikkaukseni oli sen jälkeenkin vain, että ehkä jossain Paulaharjuntien viereisellä kl-väylällä. No, onneksi poliisin Facebook-sivun mukaan nainen oli jo löytynyt, joten ei tarvinnut minun enää sillä päätäni vaivata. Löytöpaikkaa ei mainittu (Taka-Lyötty on kohtalaisen kaukana Paulaharjuntieltä), löytöajankohta oli tänään ”aamupäivällä”. #

Join kuusi kupillista kahvia. Aloittelin tämän kirjoittamista. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi ja säädin suodatinta. Koodasin. #

Viihdekulutus #