Eilisiltana ei meinannut tulla uni millään. Vielä puoliltaöinkin vain kieppuroin sängyssä. Olin toki nukkunut edellisaamuna tavallista pitempään, mutta tavallisesti iltalääkkeet pitävät huolen siitä, että pian niiden nielaisun jälkeen olen kanttuvei, oli alla tilanne mikä hyvänsä. Olinkin vissiin kämmännyt niiden ottamisen jotenkin, vaikka muka ihan selvä muistikuva siitä oli. #

Hikoilinkin taas ihan tolkuttomasti, olen herännyt siihen nyt viime aikoina monesti. Nukkumaan mennessäni on aina mukavan viileää, pelkällä pussilakanalla nukumiseenkin liian viileätä, mutta täkin alta herään sitten kuitenkin pää ja tyyny ihan märkänä. #

Sitten päässäni pyöri silmukkana ”Dr. X has got the sea worm in the box now”, uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. (Se oli muistini approksimaatio Rifftraxin putkimatomusikaalinumerosta The Revenge of Doctor X:ssä.) Mutta se oli loppujen lopuksi ihan lohdullinen fiksaatio, paljon paskempiakin ajatuksia olisi sen sijasta voinut päässä pyöriä.) #

Nousin viisi yli seitsemän. Väsytti. #

Kävelin salille. Seitsemän astetta lämmintä jo siinä vaiheessa. #

Tein rintaa ja ojentajat. Rintatreeni oli oikein hyvä eikä ojentaja- -kään huono ollut. Lopuksi käytin vielä tunnin venyttelyihin ja reiden rullaamiseen ja pallotukseen. Meinasi taas puutua tuo vasen reisi eilisiltana, liian vähän tullut murjottua sitä viime aikoina. #

Huomattavasti vähemmän porukkaa oli nyt kuin alkuviikosta. Omituisen paskat musiikit siellä tänään: kaikki rokkirenkutuksia, ei yhden yhtä rumpukonetta. #

Kävelin kotiin, jossa söin riisipuuron, ja sitten kävin kävelyllä. Kävin suihkussa, sen jälkeen söin päivällisen. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. Koodasin koko illan. #

Muokkaukset #

Fri Nov 16 21:08:04 2018 Mon Nov 19 13:57:50 2018 #
Muuttumaton: Kävelin salille. Seitsemän astetta lämmintä jo siinä vaiheessa.Muuttumaton: Kävelin salille. Seitsemän astetta lämmintä jo siinä vaiheessa.
Poistettu: Tein rintaa ja ojentajat. Rintatreeni oli oikein hyvä eikä ojentaja- -kaan huono ollut. Lopuksi käytin vielä tunnin venyttelyihin ja reiden rullaamiseen ja pallotukseen. Meinasi taas puutua tuo vasen reisi eilisiltana, liian vähän tullut murjottua sitä viime aikoina. Lisätty: Tein rintaa ja ojentajat. Rintatreeni oli oikein hyvä eikä ojentaja- -kään huono ollut. Lopuksi käytin vielä tunnin venyttelyihin ja reiden rullaamiseen ja pallotukseen. Meinasi taas puutua tuo vasen reisi eilisiltana, liian vähän tullut murjottua sitä viime aikoina.
Muuttumaton: Huomattavasti vähemmän porukkaa oli nyt kuin alkuviikosta. Omituisen paskat musiikit siellä tänään: kaikki rokkirenkutuksia, ei yhden yhtä rumpukonetta.Muuttumaton: Huomattavasti vähemmän porukkaa oli nyt kuin alkuviikosta. Omituisen paskat musiikit siellä tänään: kaikki rokkirenkutuksia, ei yhden yhtä rumpukonetta.

Viihdekulutus #