Nukuin hyvin varttia vaille viiteen saakka, sitten heräsin pirteänä kuin peipponen, ja nukuin sen jälkeen huonosti. #

Nousin 7.50. Ei väsyttänyt. #

Hampaidenpesun jälkeen venyttelin ja pallottelin kolme varttia. Söin aamupuuron, sitten kuorin ja pilkoin muusijuurekset, keitin riisipuuron ja paistoin kaalikanan. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Vein muovia keräykseen ja kävin apteekissa ja Prismassa, pyörällä. Apteekin tiskillä meinasin kompastua, ripustin lampunvarjostimen, ja apteekin asiakaspalvelija totesi ilmeenkään värähtämättä ”niin”. 10 pistettä ammattimaisuudesta, vaikka loppuajan jouduinkin keskittymään ollakseni nauramatta, koska se robottimaisen lakoninen ”niin” oli niin täydellinen. #

17 astetta pakkasta, tuulta ehkä jopa hieman enemmän kuin eilen, ja korvia taas nipisteli. Pitäisi olla karvalakki, jonka saisi käännettyä asentoon B. Ja pitkävartiset saappaat, jotteivät lahkeet sotkeutuisi polkimiin. Sitten skitsoidi huru-ukko -lookini olisikin valmis, ja voisin ruveta rustaamaan vihaista manifestia yhteiskunnan nykytilasta ja postittelemaan kirjepommeja. #

Joku hc-lenkkeilijä siellä kyllä näkyi hiiviskelevän sukkapuvussakin. #

Nykyisellä ketjulla yhteensä 3017 km. #

Kotona tyhjensin astianpesukoneen, tein muusin valmiiksi ja söin kalapuikkojen ja parsakaalin kanssa. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Join kahdeksan kupillista kahvia ja säädin varmuuskopiointisysteemejäni. #

Illalla kävin saunassa. #

Viihdekulutus #