Nukuin taas hyvin, ja väsytti silti taas noustessani, 5.50. Jalatkin tuntuivat raskailta samalla lailla kuin tavallisesti ruukaavat loppuviikosta tuntua. #

Pakkasta oli 18 astetta, mutta laskemaan päin. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät, sitten kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle raskaista jaloista huolimatta, koska podcasteja teki mieli kuunnella ja kaupassakin piti käydä. Pakkasta oli lähtiessäni enää 15 astetta. Aurinko paistoi ja lähes tuuletonta. Kävin Prismassa palatessani. #

Kotiin tultuani lakaisin lumet oven edustalta ja parvekkeelta. Panin potut kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Käytin illan VSCodiumin opetteluun. Tänään kuuntelemassani Webbidevaus.fi-jaksossa puhuttiin Visual Studio Codesta sen verran hyviä, että päätin kokeilla, eikä tämä nyt äkkiseltään ainakaan Atomia paljon huonommalta vaikuta. Jos jää käyttöön, aikani Atomin kanssa jäi alle vuoden mittaiseksi (vaihdoin siihen viime toukokuussa). #

Viihdekulutus #