Nousin 6.00. Ei nukuttanut enää juurikaan, mutta väsytti. #

Kävelin salille. Siellä oli vähän tavallista enemmän porukkaa. Tein kevennetyn jalkatreenin (kelkkaa, rengasta ym.), sitten kävelin kotiin. #

Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Pyrytti ja väsytti, joten en lähtenyt kävelylle, vaan kävin suihkussa, vaihdoin petivaatteet ja vein pyykit pyörimään. Lämmitin porkkanapapukalapullat ja sekoitin rahka-ainekset. Söin yhden annoksen rahkaa. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. Lakaisin lumet parvekkeelta ja oven edustalta. Lumisade oli loppunut, 6 astetta pakkasta. #

Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta. Taittelin ne jo siellä pesutuvalla. Ulkona oli alkanut paistaa aurinko, mutta tuuli edelleen aika kovasti. Yksi sukkapari karkasi korista lumihankeen. Ripusin ne sukat kuivaustelineeseen ja rummusta yhä hieman kosteina tulleet petivaatteet ovien päälle, loput pyykit nakoin kaappiin. #

Pötköttelin ja pelasin vapaakenttää. Söin päivällisen. #

Join viisi kupillista kahvia. Virittelin kotipalvelinta ja sähköpostia. Siinä sai aika paljon leukaa hieroa, mutta sainpahan lopulta jotain aikaiseksi (DMARC ja DKIM), ja yhden pitkään lojuneen kanbankortin taas pois häiritsemästä. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Illalla tyhjensin sen. #

Viihdekulutus #