Nousin 5.50, väsytti jonkin verran. #

Kosteusmieheltä oli jäänyt hanskat eteisen lattialle. #

Kävelin salille. Siellä oli tavallista vähemmän porukkaa. Tein kohtalaisen jalkatreenin. Jalkojen voimatasot eivät ihan parhaimmillaan, mutta toisaalta polvet eivät kipuilleet yhtään, niin ei tarvinnut niitä varoa. #

Kävelin kotiin, tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. Pilvistä, 1 aste plussan puolella ja puuskittaista, kovaa tuulta, haittasi kuuntelua. #

Kotiin tullessani potkin portaikon alaoven edestä (nastakengilläni) vähemmäksi jäätä, joka haittasi sen oven avaamista. Sen jälkeen ovi aukesi ongelmitta. #

Kävin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. Paistoin viimeiset potut ja söin päivällisen. Lämmitin porkkanapapukalapullat. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun. Kakanhajutontut olivat siellä nyt paikan päällä, naisen kanssa (ehkä äitinsä). Siinä oli ilmeisesti matonpesu alkamassa koko perheen voimin. Autoin ovenavaamisessa, kun sieltä tuli mies mattojen kanssa. Ihan kohteliasta väkeä. #

Ripustin tekniset vaatteet, sitten pötköttelin ja luin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. Join viisi kupillista kahvia ja aloittelin tämän kirjoittamista. Jäljitin bugia#

Kävin Prismassa, pyörällä, pienellä riskillä, sillä ulkona on edelleen pirun liukasta. Pelkäsin Mustasuontien olevan joko ihan muhjuna tai sitten kaljamalla, mutta onneksi se oli vain hieman pehmeä ja kohtalaisen hyvin hiekotettu. Paluusuunnassa (talojen puolelta) selvästi huonokuntoisempi. #

Prismassa ottamani automaattikassa käski odottaa myyjää heti kun näytin ensimmäistä tuotetta, ja myyjä kuittasi sen pois ihmetellen, että mitähän se oikein odotutti. Ostoksia pakatessani huomasin, että siihen vaakalle olikin edelliseltä asiakkaalta jäänyt leikkuulauta. Vein sen lähtiessäni myyjälle selityksen kera. #

Selviydyin koko keikasta alle 40 minuutissa, joten ilman yllätyksiä (ja napakasti suunnitellulla ostolistalla) siellä näemmä kerkiäisi käydä vaikka pyykkäyksen lomassakin (pesutuvan pyykkikoneen pesuohjelma kestää noin 45 minuuttia, kuivausrummun kuivausohjelma samoin). #

Viihdekulutus #