Eilen ei taas oikein ruoka meinannut laskeutua, ja yöllä oli maha kipeä. Tuulikin ulvoi melkoisesti, ja nukuin katkonaisesti. Mutta aamuyöstä näin unta, jossa rapsuttelin napajäätikkörekikoiraa, jonka turkki oli uskomattoman karkea ja tiheä. #

Nousin 6.44. Väsytti jonkin verran. #

Kävelin salille. Ulkona oli aika vähän liikennettä (helan går), mutta salilla jokseenkin normaalisti porukkaa. Siivoojakin jopa, jostain syystä. Ei muistaakseni ole tavallisesti arkipyhinä ruukannut olla. #

Tein rintaa ja hauikset, ihan hyvältä tuntui. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin pyöräilemässä. Tuuli oli hieman laantunut öisestä, mutta vieläkin melko kovaa, joskin puuskittaista, ja edukkaampi myötäpäivälenkilleni kuin vastapäivään kiertäen olisi ollut. Asvalttiosuuksilla oli paljon katkenneita oksia ja Toppilansaaressa pari pientä tuulen kaatamaa puutakin, mutta metsäosuuksilla yllättäen ei ollut mitään myrskyn merkkejä. +10, vain yksi pieni cumuluspilvi osui matkan aikana minun ja auringon väliin. #

Jokin vajaan sentin mittainen, tumma ja ludemaisen harteikas kuoriainen matkusti takkini hihassa Ahvenojalta Hiukkavaaraan (jossa nippuroin sen matkoihinsa). Lehvälude#

Lämsänjärven itäpuolen pikku lenkissä oli pyöräilykisat, osallistujien apuopyöristä päätellen ehkä läheisen päiväkodin järkkäämät. #

Kangasmäentien ja kl-väylän risteyksessä seikkaili musta cockerspanieli irrallaan ja omin päin. #

Nallikarissa oli luonnon hiekkapuhallusta. Ajoin rannanpuoleinen silmä ummessa, jottei sinne menisi. Leijalautailijat ottivat merellä tuulesta kaiken irti. Saaren kärjessä kannettiin juuri takaisin paikoilleen iglukahvilaa, jonka tuuli oli syössyt jorpakkoon#

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join neljä ja puoli kupillista kahvia ja jäljitin Ubuntun käynnistymisongelmaa. (Johtui ilmeisesti halpis-Bluetooth-sovittimesta.) #

Kirjoittelin tämän. Tyhjensin syötteenlukijaa. Jatkoin varmuuskopiointisysteemin säätämistä. #

Viihdekulutus #