Nousin 6.50. Ei väsyttänyt juurikaan, mutta olisi taas tehnyt mieli jatkaa nukkumista. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja hauikset hyvästi, sitten lihashuoltoa tunnin. Kävelin kotiin. #

Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Vein molokiin metallia ja lasia, ja sitten kävin tutkimassa taloyhtiön parkkihallin, jossa en tätä ennen ole käynyt kuin kerran, silloinkin vain pikaisesti kurkistamassa. #

Tutkin Asuksen reitittimien tietoturva-asioita. DSL-N66U-vanhuksellekin valmistaja on lykännyt firmware-päivityksiä, mutta vaivihkaa ja vain Beta-liitteisinä. EOL-tuotteille ei kuulemma julkaisuja enää tehdä, ja vanhatkin julkaisut jostain syystä poistetaan tukisivuilta#

Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Söin päivällisen. Join neljä ja puoli kupillista kahvia. Kävin taas häkkivarastosta hakemassa yhden vanhan reitittimen, ja tappelin sen kanssa koko illan. #

Viihdekulutus #