Nousin 8.20. Väsytti. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja hauikset ja lopuksi lihashuoltoa. Murjoin varsinkin vasenta reittä, joka oli eilisiltana pitkästä aikaa niin tönkössä että meni tunnottomaksi selällä maatessani. #

Kävelin kotiin. Raastoin kilon porkkanoita uudella, tai siis käytetyllä, tai siis aika lailla käyttämättömällä Boschin raastimella. #

Look ma, no carrots

Jukopliut miten kätevää, meni kaikkinensa (käyttöönotto ja käytön jälkeen pesukin huomioiden) ehkä vain 15 minuuttia. Ja aikaa säästyy sitä enemmän, mitä enemmän porkkanoita on kerralla raastettavana. #

Söin päivällisen, sen jälkeen tappelin kotiverkon kanssa. Jokin perin kummallinen ilmiö taas, kun langaton katkeili ja reititin käynnistyili uudestaan ja uudestaan itsekseen. Sammuttelin ja käynnistelin muita laitteita ja nyt tuntuu taas asettuneen, mutta pitänee kopsata tuon nikottelevan reitittimen asetukset varmuuden vuoksi vanhaan reitittimeen, jotta sen voi tarvittaessa heittää nykyisen tilalle. #

Suunnittelin pyörälenkkiä, mutta sadekuuron todennäköisyys näytti 70 prosenttia, ja polveakin särki jo valmiiksi, niin canceloin. Kävin sen sijaan suihkussa ja säädin sitten laitteita koko illan. #

Viihdekulutus #