Nousin 9.26. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni vein muovia keräykseen ja kävin Prismassa. Polvea juili vielä vähän lähtiessäni, joten puin polvituen, mutta jo parin kilometrin päästä pysähdyin riisumaan sen pois, kun sen kanssa polkiessa se polvi vasta vänkkyrään vääntyikin. #

+14, pilvistä, palatessani alkoi ripsiä vettä. #

Pyörällä 3349,89 km huollosta, +783,82 viime kuun lukemista. Contendeilla 272,03 km. #

Keitin riisipuuron ja kilon pottuja, paistoin kaalikanan ja kuorin, pilkoin ja keitin porkkanoita ja söin ne jauhomuusin ja jauhelihapihvien kanssa. #

Pähkäilin WP:n kirjautumisongelmaa. Joku hyökkäysaalto vissiin ollut taas, ja kirjautumisyritysten rajoitinlisäke oli sitä mieltä, että minä olin yksi hyökkääjistä. #

Tein parvekkeenovesta huoltopyynnön. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Säädin kotipalvelinta. Koodasin. #

Kävin suihkussa. #

Ostin Rifftraxilta Invasion of the Animal Peoplen (viikkotarjous, 9,99 USD) ja katselin sen. Turrihirviö terrorisoi Lappia! Haaksirikkoutunut avaruusalus! John Carradine ja ruotsalainen hiihtotähti! #

Muokkaukset #

2019-08-25 20.08.07 2019-08-25 20.23.36 #
Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia. Säädin kotipalvelinta. Koodasin.Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia. Säädin kotipalvelinta. Koodasin.
 Lisätty: Kävin suihkussa.
Muuttumaton: Ostin <a href="https://www.rifftrax.com/invasion-of-the-animal-people">Rifftraxilta <em>Invasion of the Animal Peoplen</em></a> (viikkotarjous, 9,99 USD) ja katselin sen. <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Rymdinvasion_i_Lappland">Turrihirviö terrorisoi Lappia! Haaksirikkoutunut avaruusalus! <strong>John Carradine</strong> ja ruotsalainen hiihtotähti!</a>Muuttumaton: Ostin <a href="https://www.rifftrax.com/invasion-of-the-animal-people">Rifftraxilta <em>Invasion of the Animal Peoplen</em></a> (viikkotarjous, 9,99 USD) ja katselin sen. <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Rymdinvasion_i_Lappland">Turrihirviö terrorisoi Lappia! Haaksirikkoutunut avaruusalus! <strong>John Carradine</strong> ja ruotsalainen hiihtotähti!</a>

Viihdekulutus #