Nokka ollut taas pari yötä tavallista tukkoisempi. Näinpä sitten viime yönä lintuaiheisia uniakin. #

Ensimmäisessä oli mustaan kaapuun pukeutuneen ruttolääkärin näköinen ja kokoinen lintu muiden melkein yhtä isojen (kurki siellä ainakin oli) kanssa. Katselin niitä isojen lasi-ikkunoiden läpi joidenkin muiden kanssa. Meidät huomattuaan linnut lähtivät lentämään meitä kohti, mutta törmäsivät siihen ikkunaan nokka edellä, ja tömähdys oli melkoinen. Jostain syystä luotin kuitenkin lasin kestävyyteen niin, etten varsinaisesti pelännyt. #

Toisessa olin isossa (melkein laitosmaisessa) huoneistossa, ja huomasin pikkulinnun eksyneen sinne sisälle. Onnistuin eristämään sen yhteen pieneen huoneeseen, mutta en päässyt avaamaan huoneen ikkunaa, koska ovi ei pysynyt kiinni pitämättä, ja ikkuna oli huoneen toisella laidalla. Huusin Jannen kaveriksi pitelemään sitä ovea, mutta sitten en enää löytänytkään sitä lintua huoneesta. #

Nousin 8.17. Ei väsyttänyt, olisi tehnyt mieli nukkua vieläkin. #

Aamupuuron syötyäni aloittelin tämän kirjoittamista. #

Rekisteröidyin viimein kaupunkipyöräkäyttäjäksi. Systeemi on juuri niin hyvä kuin arvata saattoi#

Koodasin koko aamun. #

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Jatkoin C64:n ohjelmointiin perehtymistä. #

Viihdekulutus #