Nousin 9.35, koskei väsyttänyt. #

Aamupuuron ohessa panin pottuja kiehumaan, ja puuron syötyäni paistoin kaalikanan. #

Koodasin. #

Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. Lienee viimeinen täysi kierros tälle kaudelle. Olin nytkin aikonut kiertää vain metsäosuuden, mutta sen jälkeen oli vielä hyvin voimia, joten ajoin sitten loputkin. Loppumatkasta alkoi sitten kyllä nälkä nakella, sillä ennen lähtöä en ollut pari tuntia aiemmin syömäni aamupuuron päälle syönyt mitään. #

+6, heikkoa tuulta, pilvistä. Kävely- ja juoksulenkkeilijöitä metsäosuudella ihan kuin kesällä, mutta pyöräilijöitä ei juurikaan, eikä mitään luontohavaintoja. Moto oli hakkuutyömaalla siellä perämettässä, mutta viikonlopputauolla sekin. Luontokoululla oli toimintaa, ehkä joku lasten suunnistustapahtuma. #

Porttiväylän liikenneympyrä ja tie siitä Visiolinjan suuntaankin oli päällystetty. Siihen tulee yksi ylitettävä lisää sitten kun autoille avataan. #

Palatessani kävin K-supermarketissa. Ei siellä ollut edes salmiakkisuklaata. Miniluumutomaatit levisivät rasiasta itsepalvelukassan tiskille, onneksi eivät sen kauemmas. Portti sieltä itsepalvelukassojen karsinasta oli pantu kiinni ja kyltitetty kassakuitilla avattavaksi, muttei mitään vihjettä että minne sitä kuittia pitää näyttää. Pilalla#

Olin kotona paljon myöhemmin kuin olin ajatellut, vasta puoli viiden maissa. Lämmitin päivällisen, panin pyykkikoneen pyörimään, kävin suihkussa, söin päivällisen, join 3,5 kupillista kahvia ja kirjoittelin tätä. #

Tyhjensin pyykkikoneen. Pötköttelin, pelasin vapaakenttää ja katselin Rifftraxia. #

Viihdekulutus #