Nousin 8.13. Väsytti vähän. #

Kävelin salille. Tervahovintie oli taas avattu, Kaarnatie samoin, ja baanan kakkosvaihe näkyi valmistuneen ajallaan. #

Salillakin oli aloitettu remontti, miesten suihkutiloista. Laitteitakin oli taas siirrelty, ja nyrkkeilysäkki viety pois, vaikka sille on aika usein näkynyt olevan käyttäjiä. #

Tein selkää ja ojentajat, heiveröityneet taas tauosta olivat. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, söin riisipuuron ja sitten lähdin Prismaan ajelemaan. #

Paalikadulla rollaattorimiestä ohittaessani huomasin maassa lompakon, joten tein äkkijarrutuksen ja palasin kysymään oliko häneltä pudonnut. Ei ollut, mutta hänkin oli sitä tutkinut ja sanoi että vain pankkitunnukset siellä oli. #

Viereisen talon edessä oli kuulemma eilisestä asti ollut reppu, jossa kaksi isoa käsidesipulloa, ja arveli lompakonkin olevan siitä lähtöisin. Ei lompakossa pankkitunnuksia ollut vaan avainlukulista, eikä sillä tietysti yksinään paljon käyttöä ole (minkä lompakon tyhjentäjäkin lienee käsittänyt), mutta otin lompsan kumminkin taskuuni. #

Prismassa käytyäni ajelin sitten taas poliisiasemalle ja vein lompakon sinne löytötavaratiskille. Jouduin tällä kertaa jonottamaan vähän aikaa. Muut kolme siinä edellä olivat ilmeisesti kadottajia, vain minä löytäjiä. #

Kotona söin päivällisen, sitten pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Join 3,5 kupillista kahvia ja kirjoittelin tätä, sitten edellisiä kulutuspostauksia. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.