Nousin 8.27. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille, nastoilla. Tein vatsalihakset, ojentajat ja hauikset. Niska on vieläkin vähän kipeä. Sitkaimpia kipuja pitkään aikaan, varmaan osin siksi, että päinvastoin kuin muut ruumiinosat, niska on yön aikana (näin levottomalla nukkujalla) paljon käytössä. Kipeimmillään tuo onkin ollut aamuisin, päivän mittaan aina paranee. Jonkin sortin retkahdus siellä vissiin tapahtui, kumma kyllä. Ehkä se sitkas päänsärkykin taannoin oli jostain (muutoin tuntumattomasta) niskajumista johtuvaa. Nyt ei sitten enää ole jumissa. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin kauraryynipuuron. Aloittelin tämän kirjoittamista. Katselin, olisiko verkkokauppatilattavaa kertynyt jo tilattavaksi asti, muttei ole. #

Pötköttelin ja katselin Buster Keaton -lyhärin#

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Perkasin koko illan koodia. #

Viihdekulutus #