Näin yöllä taas paljon unia. Yhdessä bugiset androidit olivat alkaneet tappaa ihmisiä, ja yritin joidenkin muiden (ihmisten) kanssa suojautua niiltä (roboteilta) ja aina tilaisuuden tullen ampua posautella niitä hengiltä (sähköiltä). #

Nousin 7.06. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Oven edustalla häilyi itäeurooppalaisen näköinen, keski-ikäinen nainen ison matkalaukun kanssa. Kysyi minulta ”bar?”, ja sitten ”coffee?”, enkä minä sitä sieltä oikein minnekään osannut opastaa muualle kuin Välivainion K-supermarketin suuntaan. Sitten se viittoili salin suuntaan ja kysyi, että voiko sinne jättää laukun, ja minä että ei voi. #

Salilla tein selkää, takaolkapäät ja ojentajat, ja lopuksi lihashuoltoa tunnin. #

Kävelin kotiin. Tervahovintien ylitys oli jo asvaltoitu, mutten kulkenut sen kautta, koska se höyrysi vielä sateessa, enkä halunnut pilata kengänpohjia. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Pötköttelin vähän aikaa, sitten laskeskelin ensi vuoden budjettia. #

Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Pyöräilin Limingantullin Prismaan ostamaan lisää hamppua. Se tuntuu jäävän ruokavalioon, mutta Linnanmaalla myydään vain pieniä luomupusseja, ja nyt löytyikin tuolta vähän isompia pusseja ei-luomua. #

Kaupan ovella oli päällekäyviä poliokerääjiä. Luulin, että polio oli jo hävitetty, mutta ei#

Olin vähän ylipukeutunut ja pyöräillessä tuli siksi hiki, joten kotona kävin taas suihkussa, sitten viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #