Nousin 7.05. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyäni paistoin kaalikanan ja keitin viimeisen satsin sammakonkutua helmipuuroa, ja sitten sen tilalle ostamaani hirssiä hirssipuuroksi. Liotin hirssiä vain kylmävesihanan alla pikaisesti, en kuumalla vedellä niin kuin ohjeessa käskettiin, ja ihan hyvää siitä tuli silti. Lisuketattarisuurimoita en ruukaa huuhtoa ollenkaan, vaikka nekin ohjeen mukaan pitäisi. #

Pallotin alaselkää, joka on ollut tämän viikonlopun kipeä. Arvelin sitä ensin normaaliksi lihaskrapulaksi, mutta se on jatkunut pidempään, ja nyt jo vähän hellitettyään tuntuukin enemmän nivelkivulta. Niska sentään on jo melkein kivuton, jotta joka viikolle olisi vain omansa. #

Koodasin. #

Vein kalajätteet ja lasipurkkeja molokiin. -1 ja aika pureva viima, joten en käynyt kävelyllä. Kylmä ei haittaa, mutta tuuli haittaa kuuntelua. #

Söin salaattia ja napostelin riisikakkuja, sitten join 4 kupillista kahvia. #

Illansuussa oli lieviä näköhäiriöitä, joita veikkailin jo migreeniksi, mutta ei onneksi siksi äitynyt. Ehkä vain koko päivän koodin tuijottamisesta ja likaisista silmälaseista johtuvaa. #

Panin saunan lämpiämään, leikkasin tukan ja sitten saunoin. #

Viihdekulutus #