Näin unta David Koreshin näköisestä kasarikäkkärätukkaisesta miehestä, joka leikkasi vaimonsa pään irti ja alkoi sitten itse esittää vaimoaan. Pariskunnan (lähes aikuinen) tytär oli niin likinäköinen, ettei huomannut. #

Nousin 6.25. Ei väsyttänyt kovin paljon. Käytin Mantan aamupissalla. #

Pakastimen keskilokero ei mennyt kunnolla perille, piti raaputtaa jäät sieltä takaa pois ennen kuin meni. #

Kävelin salille. Siellä oli varhaiseksi torstaiaamuksi paljon porukkaa, enimmäkseen nuoria. Tein rintaa ja hauikset, lopuksi puolisen tuntia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin, otin Mantan touviin ja käytiin taas pikku kävelylenkillä frisbeepuistossa. Maantaina siellä oli vielä lunta ihan kunnolla, nyt tämän viikon pluskelien jäljiltä enää jäärippeet jäljellä. Pari golfaajaa oli nytkin, kuten maanantaina. #

Kotona kävin suihkussa, sitten tyhjensin syötteenlukijaa ja aloittelin tämän kirjoittamista. #

Söin hirssipuuron. #

Hoitelin sekalaisia kanbankortteja. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Vein jätteitä molokiin ja kiersin Mantan kanssa korttelin ympäri. #

Söin päivällisen. Jatkoin koodaamista, sen minkä naamottajalta saatoin. Illalla tuo oli niin virtaa täynnä, että käytin sen vielä toisella pitemmällä lenkillä siinä toivossa, että malttaisi sitten nukkua yön. #

Muokkaukset #

2019-11-21 21.39.55 2019-11-22 12.00.24 #
Muuttumaton: 21. marraskuuta 2019Muuttumaton: 21. marraskuuta 2019
Poistettu: Näin unta <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/David_Koresh"><strong>David Koreshin</strong></a> näköisestä kasarikäkkärätukasta, joka leikkasi vaimonsa pään irti ja alkoi sitten itse esittää vaimoaan. Pariskunnan (lähes aikuinen) tytär oli niin likinäköinen, ettei huomannut. Lisätty: Näin unta <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/David_Koresh"><strong>David Koreshin</strong></a> näköisestä kasarikäkkärätukkaisesta miehestä, joka leikkasi vaimonsa pään irti ja alkoi sitten itse esittää vaimoaan. Pariskunnan (lähes aikuinen) tytär oli niin likinäköinen, ettei huomannut.
Muuttumaton: Nousin 6.25. Ei väsyttänyt kovin paljon. Käytin Mantan aamupissalla.Muuttumaton: Nousin 6.25. Ei väsyttänyt kovin paljon. Käytin Mantan aamupissalla.

Viihdekulutus #