Nousin 6.36. Ei väsyttänyt kovin paljon. Riivin petivaatteet sängystä pyykkikoriin. #

Kävelin salille. Poljin keskiraskaan sisäpyöräilyn. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Imuroin lattiat ja tietokoneen pölysuotimet. #

Tyhjensin syötteenlukijaa. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Yritin etsiä Makeup and Vanity Setin Atlanta Monster -soundtrackia ostettavaksi tai edes kuunneltavaksi, mutten löytänyt kuin rippeet Soundcloudista ja sitten Spotify-listan, mutta Spotifyä en käytä. Bandcampissa vois kyllä tilata kaikki tulevat julkaisut plus muutamia aiempia, mutta sieltäkään ei tuota löydy. #

Vein pyykit pyörimään. Leikkasin videoita. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun. Rumpu ei meinannut käynnistyä, mutta onneksi hoksin sitten lopulta, että joku oli kääntänyt sen turvakatkaisijasta pois päältä. Olisi tila loppunut täällä kaikkia petivaatteita ripustellessa. #

Toin tekniset vaatteet tänne. Panin riisin kiehumaan, sitten ripustin vaatteet ja asensin puhtaat petivaatteet. Aloitin päivällisen syömistä. #

Kävin noukkimassa kuivat pyykit kuivausrummusta ja panin sen sitten pyörittämään vielä kosteita uudestaan. Toin kuivat ja melkein kuivat pyykit tänne. Söin päivällisen loppuun, sitten taittelin kuivat vaatteet kaappiin ja ripustelin puolikuivat petivaatteet ovien päälle. #

Hain loput pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. #

Join 5 kupillista kahvia. Leikkasin lisää videoita. #

Vein muovia keräykseen ja kävin Prismassa. Kuuntelin Atlanta Monsterin viimeiset varsinaiset jaksot. Aiempien jaksojen kanssa pelkäsin vähän, että tässä eksytään turhille sivupoluille (”down the conspiracy rabbit hole”), mutta loppujen lopuksi kovat faktat ladottiin onneksi tiskiin, ja vaikkei Wayne Williamsia ihan suoraan valehtelijaksi syytettykään, niin miehen jutut puhuivat puolestaan, taikka paremminkin miestä vastaan. Ja loppujen lopuksi sarjan aihe oli 1970-1980-lukujen taitteen Atlanta, ja sen hirviö pikemminkin sosiokulttuurisena ilmiönä kuin Williamsiin henkilöityneenä. #

Illalliseksi paistoin pussirisoton. Viipaloin siihen munakoison, ja se toimikin hyvin, kun nuin siihen ei tarvinnut imeyttää litratolkulla rasvaa. #

Viihdekulutus #