Nousin 5.55. Väsytti. #

Aamuvenyttelyn jälkeen käppäilin pysäkille ja ajelin bussikyydillä Aapistien Dentopolikseen. Pääovi oli jo onneksi auki. Ilmoittauduin pääaulassa Kela-kortillani automaatille, joka opasti oikeaan kerrokseen. Odotustilojen ovet olivat vielä kiinni mennessäni, mutten joutunut kovin kauaa odottelemaan oven aukeamista. #

Ovessa oli lappu jonka mukaan ilmoittautua piti uudestaan siinä aulan automaatilla, joten näytin taas korttiani, ja se sanoi että olen oikeassa kerroksessa. #

Siellä oli naulakkojen sijasta vähän kryptinen lokerojärjestelmä, johon piti syöttää ”kortti”, mutta ei sanottu että mikä kortti. Istuin odottelemaan takkeineni, ja sitten hoksin infonäytöllä pyörivissä teksteissä lauseen, jonka mukaan mikä tahansa pankkikortin kokoinen kortti käy. Olisi mielestäni syytä kertoa tämä olennainen tieto niissä lokerojen omissa ohjeissakin, sillä en ollut ainut joka siellä niitä ihmetteli. Lukitsin sitten lokeron kirjastokortillani. #

Vasta siinä infotaululla kerrottiin myös, että se uudempi ilmoittautuminen piti tehdä ensimmäisestä ilmoittautumisesta tulostetulla lapulla. Olisiko ehkä syytä sekin kertoa siinä ilmoittautumisautomaatilla jo? Näytin sitten sille automaatille tulosteen viivakoodia, jolloin se ilmoitti tulostusvirheestä, eli että sen olisi pitänyt tulostaa uusi kuitti, mutta failasi jostain syystä. #

Noutaja tuli, mutten hoksinut katsoa oliko se 7.45 vai 8.00. Enimmäkseen itsekseen puheleva hammaslääkäri teki pikaisen tarkistuksen, hoitaja otti röntgenkuvat, ja saivat minulle onneksi saman tien ajan suuhygienistille, jota varten olin alunalkujaan paikalle tullut. #

Ehkä parisenkymmentä minuuttia odottelin sinne pääsyä sitten. Luin naistenlehteä vuodelta 2017, ja siinä vinkattiin Areenalta löytyvän Maailman hiljaisimmat äänet, joka on mennyt minulta jostain syystä ohi, joten panin sen heti ylös. #

Hygienisti poisteli hammaskiven lisäksi värjäytymät, joita on tullut ehkä päivittäisestä mustikoidensyönnistä (kuulemma kahvin aiheuttama värjäytyminen on eriväristä). Seuraavan kerran käskettiin tulla putsaukseen parin vuoden päästä, ja hammaslääkärin tarkistukseen neljän. #

Bussin lähtöön oli muutama minuutti, joten istahdin hetken ala-aulassa ennen kuin käppäilin pysäkille ja nousin kyytiin. #

Kotona söin kaurapuuron, sitten kävelin salille. Siellä oli taas aika paljon porukkaa. Tein vatsalihakset ja olkapäät. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Kirjoittelin tätä. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Koodasin. Join 3,5 kupillista kahvia. Leikkasin videoita. #

Janne ja Manta tulivat taas illalla, vähän yhdentoista jälkeen. #

Muokkaukset #

2019-11-26 19.10.27 2019-11-27 16.43.19 #
Muuttumaton: Koodasin. Join 3,5 kupillista kahvia. Leikkasin videoita.Muuttumaton: Koodasin. Join 3,5 kupillista kahvia. Leikkasin videoita.
 Lisätty: Janne ja Manta tulivat taas illalla, vähän yhdentoista jälkeen.

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.