Nousin 5.30. Väsytti jonkin verran. #

Salille lähtiessäni kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Iltapäivän puolelle meni siltikin taas. #

Poljin rankan sisäpyöräilyn. Polvi ei ollut mennessäni kipeä, mutta meinasi kipeytyä kestävyysohjelmaa polkiessani, joten piti vähän hidastaa tahtia jo siinä, ja muutenkin tuntui että olin enemmän sipissä kuin tavallisesti, mutta kulutus oli silti Polarin mukaan tavanomaista isompi. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Keitin ja pakastin hirssipuuron. #

Keittiön kello oli alkanut jätättää, joten vaihdoin sen patterin. En ollut kirjannut edelliseen käyttöönottopäivää, enkä löytänyt siitä merkintää täältäkään, joten en tiedä miten kauan kesti. Duracell kuitenkin oli ja Duracellin vaihdoin tilalle. #

Vaihdoin pölynimurin pölypussin. Entinen mikrokuitupussi näkyi revenneen sivustaan, vaikkei pussi ollut vielä täynnä. Se oli viimeinen laatuaan. Olin joskus ostanut ne vahingossa, kun en muistanut, että siivouskomerossa oli täysi paketti ennestään. Tämä nyt asentamani oli sitä avaamatonta satsia, perinteisiä paperisia. #

Janne ja Manta tulivat, Janne otti pölynimurin, Manta jäi tänne ja käytiin Jannen ja Vilman kanssa Phuketissa syömässä. #

Takas täällä hain häkkivarastosta satulatuolin ja tasapainolaudan. Jälkimmäisen panin Jannen matkassa menemään äitille. Satulatuolin toin tänne ja yritän taas opetella istumaan sillä, jos vaikka selkä taas kestäis paremmin koodausputkia. #

Käväisin pesutuvalla, ja kun siellä oli jo tyhjää, vein pyykit sinne pyörimään. Turvakatkaisimien oheen oli nyt ripustettu ehdottamani kyltti, hyvä isännöitsijä! #

Kirjoittelin tätä. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Mennessäni pihaan peruutti iso vuokrapaku, ja tullessani oli muuttokuorman lastaus alkanut (lähtijöitä, ilmeisesti). #

Koodasin. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Join 5 kupillista kahvia. #

Joku soitti ovisummeria ja sitten pihalla tööttäiltiin. #

Kävin kävelyllä ja Prismassa. -0, hyvin heikkoa lumisadetta, hyvä kävelykeli. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin riisipiirakoita, jotta vähän riisiäkin tulisi tänään syötyä. #

Viihdekulutus #