Nousin 7.21. Ei väsyttänyt kovin paljon, paitsi kroppaa. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja hauikset, sitten tunnin lihashuoltoa. Porukkaa oli aika paljon jostain syystä. #

Kävelin kotiin. Lunta satoi aika rutkasti taas. #

Kävin suihkussa, sitten pötköttelin, katselin aamusafaria ja pelasin väripalapeliä. Sen jälkeen tein taas Garminin stressitestin, ja sain nytkin tulokseksi 93/100. Mittasin sitten verenpaineen ja sain normaalit, hyvät lukemat siitä, joten taitaa tuo Garmin valhetella. #

Silppusin salaatin. LVI-mies soitteli tuloaikeissa, ja tulikin sitten kun salaatin olin saanut valmiiksi. Pähkäili patterikiertoa aikansa ja sääti sen sitten niin, että ainakin vielä tätä kirjoittaessanikin vaikuttaa kohtalaisen hyvältä. #

LVI-miehen lähdettyä Youtube mainosti minulle heti ilmastointiratkaisuja. Saattoi olla sattumaakin, mutta jos ei, niin ehkä LVI-miehen puhelin (ja siten Google) tietää miehen ammatin ja sijainnin, ja Google tietää minun sijaintini, ja kytki nämä yhteen. #

Söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista. Kerjäsin kävelysovellukseen lisäominaisuuksia#

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Viihdekulutus #