Nousin 5.47, ei väsyttänyt kovin paljon. #

Salille lähtiessäni kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. #

Poljin hyvän sisäpyöräilyn. 20 minuutin keskitehoennätys 199 W, mutta Garmin kämmäsi jotain sen kanssa, eikä laskenut uutta FTP:tä. FTP ei parantunut viimeviikkoisesta, eli 226 W yhä. #

En kyllä muutenkaan ymmärrä noita sen lukemia, kun FTP:n pitäisi olla 95 prosenttia tuosta keskitehosta, mutta esimerkiksi viimeviikkoinen FTP:ni oli tosiaan watteina 226 W, vaikka keskiteho oli 193 W, eli niiden suhde ihan persiillään. #

Arvioita varten Garminilla piti kyllä myös mitata maksimaalinen hapenottokyky, että jospa ne sitten käyttävät jotain hatustavedettyä omaa kaavaansa siihen laskemiseen. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. #

Söin riisipuuron. #

Siirsin rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Lakaisin remonttiroskaa (ruuveja, nauloja, puusilppua) oven edustalta. #

Pötköttelin, pelasin, ja katselin aamusafaria. #

Vein jätteitä molokiin. Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Vispasin vispikauran. Söin päivällisen. #

Join 5 kupillista kahvia. Säädin varmuuskopiointisysteemiäni. #

Eilisillaksi luvattua sadetta ei tullut eilen, eikä täksi aamuksi luvattua sadetta tullut tänään. Iltapäivän selkeä poutasää sen sijaan toteutui. #

Kävin pyöräilemässä myötäpäiväkierroksen. #

Mannisenpuiston reitti on jo sula. Kuivasojalla (ja -ojassa) lippoajia. #

Ajelin kuntoradan alkuosuuden jo! Muutamin paikoin oli vielä lumessa, mutta enimmäkseen sulaa (joskin myös rapaista vielä). Sen verran rytyytti niissä polannepaikoissa, että hyvä kun olin kiristellyt pyörän ketjun, ettei irronnut. #

Hevostallilta yritin vielä jatkaa Auranmajallekin, mutta Jylkynkankaan takana alkoi olla jo enemmän lunta kuin sulaa, niin ajoin sieltä sitten takaisin asvaltille ja Raitotien varteen. Ensin yritin Alakyläntien viertä, mutta siellä ei ollutkaan kl-väylää, enkä tohtinut ajella tien viertäkään, vaikka siellä kohtaa se tie aika hiljaiselta vaikuttikin. #

Kynsilehdossa joku paistoi lättyjä. #

Kävin Limingantullin Prismassa. Ei sielläkään ollut tummaa puuroriisiä. Mutta ostin (mm.) 8 pussia pähkinöitä ja yhden kurpitsansiemeniä. #

+5, selkeää, aika kova länsiluoteistuuli, ei kovin lämmin. Pitkät alla ja päällä pärjäsi ihan hyvin, mutta sormia kyllä taas paleli vastatuulessa, sormikkaista huolimatta. Paljon kulkijoita oli, ja puistoissa ulkoilijoita#

Kotona riisuin raparääsyt pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin kasvispiirakkaa. #

Ripustin pyykit, sitten viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2020-05-09 22.28.36 2021-02-13 11.34.49 #
Muuttumaton: Salille lähtiessäni kävin pesutuvalla varaamassa vuoron.Muuttumaton: Salille lähtiessäni kävin pesutuvalla varaamassa vuoron.
Poistettu: Poljin hyvän sisäpyöräilyn. 20 minuutin keskitehoennätys 199 W, mutta Garmin kämmäsi jotain sen kanssa, eikä laskenut uutta FTP:tä. 
Poistettu: En kyllä muutenkaan ymmärrä noita sen lukemia, kun FTP:n pitäisi olla 95 prosenttia tuosta keskitehosta, mutta esimerkiksi <a href="https://marginaa.li/2020/05/02/2-toukokuuta-2020-%e2%99%aa-harsh-industrial-beat/#post33391-p4-l9jh1492c0iotjopy7ptijq69">viimeviikkoinen FTP:ni</a> oli watteina 226 W, vaikka keskiteho oli 193 W, eli niiden suhde ihan persiillään.Lisätty: Poljin hyvän sisäpyöräilyn. 20 minuutin keskitehoennätys 199&#160;W, mutta <del datetime="2021-02-13T09:30:42+00:00">Garmin kämmäsi jotain sen kanssa, eikä laskenut uutta FTP:tä.</del> FTP ei parantunut <a href="https://marginaa.li/2020/05/02/2-toukokuuta-2020-%e2%99%aa-harsh-industrial-beat/#post33391-p4-l9jh1492c0iotjopy7ptijq69">viimeviikkoisesta</a>, eli 226&#160;W yhä.
 Lisätty: En kyllä muutenkaan ymmärrä noita sen lukemia, kun FTP:n pitäisi olla 95 prosenttia tuosta keskitehosta, mutta esimerkiksi viimeviikkoinen FTP:ni oli tosiaan watteina 226&#160;W, vaikka keskiteho oli 193&#160;W, eli niiden suhde ihan persiillään.
Muuttumaton: Arvioita varten Garminilla piti kyllä myös mitata maksimaalinen hapenottokyky, että jospa ne sitten käyttävät jotain hatustavedettyä <a href="https://www.firstbeat.com/en/consumer-feature/functional-threshold-power-ftp/">omaa kaavaansa</a> siihen laskemiseen.Muuttumaton: Arvioita varten Garminilla piti kyllä myös mitata maksimaalinen hapenottokyky, että jospa ne sitten käyttävät jotain hatustavedettyä <a href="https://www.firstbeat.com/en/consumer-feature/functional-threshold-power-ftp/">omaa kaavaansa</a> siihen laskemiseen.
2020-05-09 19.51.09 2020-05-09 22.28.36 #
Muuttumaton: Kävin Limingantullin Prismassa. Ei sielläkään ollut tummaa puuroriisiä. Mutta ostin (mm.) 8 pussia pähkinöitä ja yhden kurpitsansiemeniä.Muuttumaton: Kävin Limingantullin Prismassa. Ei sielläkään ollut tummaa puuroriisiä. Mutta ostin (mm.) 8 pussia pähkinöitä ja yhden kurpitsansiemeniä.
Poistettu: +5, selkeää, aika kova länsiluoteistuuli, ei kovin lämmin. Pitkät alla ja päällä pärjäsi ihan hyvin, mutta sormia kyllä taas paleli vastatuulessa, sormikkaista huolimatta. Paljon kulkijoita oli, ja puistoissa ulkoilijoita. Lisätty: +5, selkeää, aika kova länsiluoteistuuli, ei kovin lämmin. Pitkät alla ja päällä pärjäsi ihan hyvin, mutta sormia kyllä taas paleli vastatuulessa, sormikkaista huolimatta. Paljon kulkijoita oli, ja <a href="https://yle.fi/uutiset/3-11344429">puistoissa ulkoilijoita</a>.
Muuttumaton: Kotona riisuin raparääsyt pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin kasvispiirakkaa.Muuttumaton: Kotona riisuin raparääsyt pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin kasvispiirakkaa.

Viihdekulutus #