Nousin 9.01. Sitä ennen väsytti niin, etten taas saanut edes silmiä auki, vaikka remonttipaukkeen takia en kunnolla nukkunutkaan. Unessakin makasin liikkumis- ja silmienavaamiskyvyttömänä lumikinoksessa pimeällä ja kylmällä parkkipaikalla. Oli minulla siellä sentään Manta kaverina. #

Aamupuuron syötyäni kävelin salille. Tein selkää ja ojentajat, ihan hyvin. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen, sitten vein jätteitä molokiin ja kävin Prismassa. #

+1, enimmäkseen pilvistä, kylmä pohjoistuuli. Eilisiltana vesisade muuttui lumisateeksi ja tänä aamuna oli taas maa valkeana. #

Kävin suihkussa, sitten jatkoin Gnomen bugin jäljitystä. Join 3,5 kupillista kahvia. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Säädin pyörän satulaa ylemmäs, ja kiersin kokeeksi korttelin ympäri. Vieläkin ylempänä se voisi olla, mutta ensin pitää ostaa kunnon yhdistelmäavainsarja. Miksi perkeleessä mulla ei niitä vieläkään ole?! Tokmannillakin kävin vastikään monta kertaa, enkä älynnyt ostaa. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.