Nousin 7.22. Ei väsyttänyt. #

Nenästä tuli verta, mutta sain sen onneksi helposti tyrehdytettyä. Polvi sen sijaan tuntuu vieläkin aralta, niin en sitten tehnyt salilla vastusharjoittelua, vaan poljin yhden (osioidun) sisäpyöräilyohjelman. #

Ohjelma oli 45 minuuttia pitkä, mutta tuntui raskaammalta kuin tavallinen HIIT-ohjelmien rutiinini, joka on yhteensä melkein puolitoistatuntinen. Tämän 45-minuuttisen ohjelman alkuosaa olen tavallisesti käyttänyt lämmittelynä HIIT-sarjan alussa, mutta tässä 45-minuuttisessa ei sen lämmittelyosuuden jälkeen kerjennyt kunnolla edes vettä juomaan janoonsa. #

Käytin myös toista pyörää kuin tavallisesti, koska vakiopyöräni oli vielä mennessäni jonkun käytössä. Tässä toisessa pyörässä ei ilmeisesti toiminut teho- eikä kadenssimittaus, tai ainakaan Garmin ei niistä lukemia saanut. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron. #

Tutkin Forerunnerin muistia. Ennen salille lähtöäni kello ilmoitti ohjelmistopäivityksestä, ja pyöräilysuorituksen tallennuksen jälkeen se varoitteli muistin olevan melkein täynnä. Ohjelmistopäivityksen asensin kotiin palattuani, ja kun sen jälkeen tutkin kellon muistia, siellä oli 30 prosenttia vapaana, ja vanhimmat suoritukset maaliskuun lopulta, joten kyllä se ainakin vanhimmat suoritukset on poistanut kuten pitääkin. #

Vein jätteitä molokiin. #

Pötköttelin, pelasin, ja katselin Rikostarinoita Suomesta#

Söin päivällisen. Koodasin. #

Pötköttelin, pelasin, ja katselin lisää Rikostarinoita Suomesta#

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin pyöräilemässä vastapäivälenkin. Ensimmäisen täyspitkän! Ehkä joku 3-5 pikku polannepätkää oli vielä Hiukkavaara-Auranmaja-välillä, sen jälkeen vain lätäköitä jäljellä. #

+9, enimmäkseen selkeää, kova mutta lämmin luoteistuuli. Vastatuulen kovuus poislukien erinomainen ajokeli. Palatessani kävin Prismassa. #

Oulunseläntien risteyksessä sekavan oloinen pyöräilijänainen pysäytti minut kysyäkseen tietä Haukiputaalle. En ihan päässyt selvyyteen sekavuuden lajista, kun ei ihan tarkkaan humalaiseltakaan vaikuttanut. Ellei hän sitten selväpäisenä ole erityisen selväsanainen. #

Kotona kävin suihkussa. Söin rieskaa, sitten viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #